Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel

Οι παραστάσεις στον θεατρικό χώρο του Βασίλη Μπισμπίκη στου Ρέντη.

The LiFO team, 23.9.2021 | 15:42

Ο CARTEL Τεχνοχώρος ανακοινώνει την έναρξη της νέας θεατρικής περιόδου στις 8 Οκτωβρίου, με την επιτυχία των δύο περασμένων σεζόν (2018-2019 και 2019-2020) «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινά επίσης ο μονόλογος του «Άρη» (σε κείμενο της πρόωρα χαμένης Σοφίας Αδαμίδου), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη.

  

Παράλληλα γίνονται οι εντατικές πρόβες για τα «Κόκκινα Φανάρια» που προγραμματίζονται για τις αρχές του Δεκέμβρη.

 

Και αμέσως μετά ξεκινούν οι πρόβες για την προαναγγελθείσα παράσταση, σε σκηνοθεσία Μπισμπίκη το «Έγκλημα και Τιμωρία» σε ελεύθερη απόδοση του κειμένου του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι.

 

Πληροφορίες για το πρόγραμμα

CARTEL Τεχνοχώρος

Νέα Διεύθυνση: Λεγάκη 7,  Αγ. Ιωάννη Ρέντη (ΤΚ 18233)

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 693 98 98 258

 

CARTEL Τεχνοχώρος

Στο Παλιό Μηχανουργείο στην περιοχή του Ρέντη (που έχει παραχωρηθεί από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση).
 

Ο CARTEL Τεχνοχώρος θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή ως αμιγώς covid free κλειστός χώρος, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ (180 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο). Κάθε Παρασκευή θα είναι μεικτός χώρος, δηλαδή για όσους έχουν κάνει rapid test με διάρκεια 48 ωρών, εμβολιασμένουςκαι νοσήσαντες, και με πληρότητα 50%.

 

*Αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο είναι απαραίτητα προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. 

 

Οδηγός Θεάτρου