Η νέα παραγωγή της Σφενδόνης είναι το ΣΥΜΠΟΣΙΟ του Πλάτωνα στη νέα μετάφραση της Σεσίλ Ιγγλέση Μαργέλλου με τέσσερις ηθοποιούς σε σκηνοθεσία της ‘Αννας Κοκκίνου. Προγραμματίζεται για τον Δεκέμβρη. Συγχρόνως θα παίζεται σε εναλλασσόμενο η περυσινή επιτυχία ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του Τόμας Μπέρνχαρντ.

 

Ο Χάρης Φραγκούλης επιστρέφει στο θέατρο Σφενδόνη για δεύτερη χρονιά. Ξεκινώντας στις 2 Οκτωβρίου με την παράσταση Where Αre Υou My Love? με 21 νέους ηθοποιούς σε έργο βασισμένο στα ημερολόγια του Σεφέρη και τον Ρωμαίο και Ιουλιέττα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε μετάφραση Διονύση Καψάλη.

 

Ακολούθως από τις 30 Οκτωβρίου με την ομάδα Kursk θα επαναλάβουν την περσινή επιτυχημένη παράσταση H Αφιέρωση του Μπότο Στραους.

 

Τον Μάρτη επίσης θα παρουσιάσει σε δική του σκηνοθεσία το νέο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, Αιαυτός. Έργο για δύο πρόσωπα βασισμένο στον Αίαντα του Σοφοκλή.

 

Rayman ούρλιαξε το νέο έργο του Γιάννη Μαυριτσάκη θα παρουσιάσει η Εταιρεία Θεάτρου Άσκηση, σε σκηνοθεσία Περικλή Μουστάκη
με τον Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα 15 Μάρτη.

 

Αρχές Οκτώβρη η Ομάδα 400 lbs επαναλαμβάνει για 5 μόνο Κυριακές την περυσινή της επιτυχία Βέρθερος ή έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, βασισμένο στο Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου του Johann Wolfgang von Goethe, σε μετάφραση της Στέλλας Νικολούδη. Σκηνοθεσία Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

 

Και τέλος, η επιτυχία της ομάδας Αθώο Σώμα, Πλαστελίνη του Βασίλι Σιγκάρεφ σε μετάφραση Γιώργου Κουτλή και σκηνοθεσία Κατερίνας Σκουρλή από 18 Οκτωβρίου ως 25 Νοεμβρίου.

Οδηγός Θεάτρου