Για 3η χρονιά επιστρέφει στον Νέο Ακάδημο το θρυλικό έργο μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι, η «Ποντικοπαγίδα». Το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, που παίζεται συνεχώς στο West End από τo 1952 έως σήμερα, ανεβαίνει σε μια νέα προσαρμογή, υπό τη σκηνοθεσία και τη δραματουργική επεξεργασία της Κίρκης Καραλή

 

Η παράσταση μας μεταφέρει σε μια χιονισμένη μέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, στην απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, πριν μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας! Οκτώ ήρωες που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα. Ο φόβος τούς κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με μεγάλες ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!

 

Ποντικοπαγίδα

 

H Άγκαθα Κρίστι, όταν έγραψε την Ποντικοπαγίδα, δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να αντέξει στη σκηνή για πάνω από 8 εβδομάδες. Όταν η ιστορία τη διέψευσε, απέδωσε τη συνεχιζόμενη επιτυχία του έργου στο γεγονός πως υπάρχει «κάτι» στο κείμενο που αφορά κάθε θεατή προσωπικά. 

 

 

Δείτε εδώ πληροφορίες για την παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

 

Νέος Ακάδημος, Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17, Μετρό Πανεπιστήμιο, 210 3625119, 210 0080900

 

Οδηγός Θεάτρου