Παράταση για τον «Κήπο του Ραπατσίνι» με έξι επιπλέον παραστάσεις

Η συνάντηση της Όλιας Λαζαρίδου και του εικαστικού Άγγελου Παπαδημητρίου συνεχίζεται στο θέατρο Πορεία

The LiFO team, 13.11.2017 | 11:38

Ο κήπος του Ραπατσίνι, το λυρικό παραμύθι με την υπογραφή της Όλιας Λαζαρίδου, συνεχίζει τη επιτυχημένη πορεία του για έξι τελευταίες παραστάσεις από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, κάθε Σάββατο στις 18:00.

 

Η παράσταση αποτελεί μία συνάντηση της Όλιας Λαζαρίδου και του εικαστικού Άγγελου Παπαδημητρίου πάνω στο διήγημα του Ναθάναελ Χώθορν, «Η κόρη του Ραπατσίνι». Η Όλια Λαζαρίδου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί κι ο Άγγελος Παπαδημητρίου στήνει το εικαστικό περιβάλλον του έργου, στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Ερρίκος Μηλιάρης και η Δανάη Ρούσσου.

 

Με ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτήν των διηγημάτων του Πόε και του Μπόρχες, γραμμένη το 1844 η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ακαθόριστο παρελθόν μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Ο Τζιοβάνι, νεαρός φοιτητής, έρχεται να σπουδάσει στην Πάντοβα της Ιταλίας. Εκεί γνωρίζει κι ερωτεύεται την Βεατρίκη. Η Βεατρίκη είναι περιορισμένη σ’ έναν τεχνητό́ κήπο γεμάτο από́ δηλητηριασμένα φυτά́ που είναι -κι αυτά όπως κι εκείνη-δημιούργημα ενός ιδιόρρυθμου σκοτεινού επιστήμονα - κηπουρού. Ο Τζιοβάνι για να την ελευθερώσει από τον δηλητηριασμένο κήπο της δίνει το αντίδοτο.

 

Info

Από 18/10 έως 06/01

Θέατρο Πορεία

Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας

Τετάρτη- Σάββατο: 21:00 & Κυριακή: 19:00
Από 2 Δεκεμβρίου: Σάββατο: 18:00
Εισιτήριο: 10-14 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οδηγός Θεάτρου