Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Podcast «Οικογενειακή παρέλαση» με τη Μαρία Σταματάκη

Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν. 

The LiFO team, 23.3.2021 | 11:25

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά συνεχίζει την διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις - λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων ως podcasts μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από  το Kανάλι 1 -  Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4, με την Πειραιώτισσα χορογράφο, χορεύτρια και συγγραφέα Μαρία Σταματάκη και το τελευταίο βιβλίο της Οικογενειακή παρέλαση (εκδόσεις Πηγή).

 

Η διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση του ΔΘΠ συνεχίζεται με έναν δεύτερο κύκλο λογοτεχνικών συναντήσεων και τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής.

 

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα. Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν. 

 

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις - αφηγήσεις, έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα. 

 

Ακολουθείστε τους σε αυτό το κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού! 

 

Αφηγήσεις - πρόγραμμα 

Ακολουθούν οι πειραιώτες συγγραφείς 

* Δημήτρης Χριστόπουλος,Τζίντιλι, εκδόσεις Ροδακιό - 4/4

*  Βασίλης Πανόπουλος – Ζοζεφίνα Τζονάκα, Πλούτος του Αριστοφάνη, μια Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατές με μουσική του Βασίλη Πανόπουλου, εκδόσεις Αρμός  - 11/4

Οδηγός Θεάτρου