Να βγω λιγάκι στον αέρα

Μια παράσταση που θίγει με χιούμορ το ζήτημα του επαγγελματικού προσανατολισμού που απασχολεί τους έφηβους, αλλά και τους γονείς τους.

LIFOTEAM 18.11.2019 | 00:00

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στο Υπόγειο παρουσιάζει από τον Νοέμβριο φέτος στο Υπόγειο πρόγραμμα για εφήβους και νέους με δύο νέα έργα που γράφτηκαν ειδικά για το Θέατρο Τέχνης θίγοντας επίκαιρα θέματα μέσα από φρέσκιες, πρωτότυπες ιδέες που ανταποκρίνονται στους προβληματισμούς που κυριαρχούν στη ζωή των νέων σήμερα!

 

Η νέα παράσταση «Θα βγω λιγάκι στον Aέρα», με γοητευτικό χιούμορ και φαντασία, θίγει το ζήτημα του επαγγελματικού προσανατολισμού που απασχολεί τους έφηβους, αλλά και τους γονείς τους. Θα παίζεται στο θέατρο κάθε Δευτέρα και Τρίτη του Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. και καθημερινά σε πρωινές παραστάσεις στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης για ομάδες μαθητών από 13 χρονών και πάνω, από τον Νοέμβριο μέχρι την Κυριακή των Βαΐων 2020.

 

Παράλληλα, ξεκινάει η εφηβική θεατρική παράσταση «Μια μέρα Χωρίς», ένα σπονδυλωτό έργο που γράφτηκε σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ και θίγει το μείζον ζήτημα της εξάρτησης, με έμφαση στο νέο εθισμό της εποχής μας: τον εθισμό στο ίντερνετ. Η παράσταση θα παίζεται στο Υπόγειο κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. και σε πρωινές παραστάσεις στο θέατρο και σε χώρους σχολείων απο τον Νοέμβριο 2019 εως την Κυριακή των Βαΐων 2020, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΠΟΤΕ18/11/2019 - 10/12/2019
ΠΟΥΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ (ΥΠΟΓΕΙΟ)
ΣυγγραφέαςΗλίας Κουνέλας
ΣκηνοθεσίαΗλίας Κουνέλας
ΠαίζουνΙφιγένεια Γρίβα, Στεφανία Σαμαρά, Μπλερίμ Δαμπιράι
Οδηγός Θεάτρου