3 χαλασμένα έργα
Ο Χαρίλαος Τρουβάς γράφει την ιστορία της δεκαετίας που φεύγει, με φόντο τρεις παγκόσμιους μύθους: τη Λυσιστράτη, το Λεωφορείον ο Πόθος και τη Δεσποινίδα Τζούλια.
Η Ιστορία της δεκαετίας που φεύγει, μέσα από ιστορίες ανθρώπων, με φόντο τρεις παγκόσμιους μύθους: τη Λυσιστράτη, το Λεωφορείον ο Πόθος και τη Δεσποινίδα Τζούλια.
Ο Λυσίστρατος κι ο Κλεόνικος νιώθουν παραμελημένοι απ' τις γυναίκες τους, που νοιάζονται μόνο για την καριέρα τους. Για να τις ξανακερδίσουν, καταστρώνουν σχέδιο: αποχή απ' το σεξ.
Ο Μπλακ επισκέπτεται άφραγκος και νηστικός τον αδερφό του στο Σταθμό Λαρίσης. Όλη η κληρονομιά του Μπαμπά κατασχέθηκε. Όλα ήταν μια φούσκα που έσκασε. Χάθηκε και το σπίτι στο Πανόραμα.
Μεσοκαλόκαιρο του '15, Κυριακή του Δημοψηφίσματος, κι ο Γιονούτς προσπαθεί – με τον τρόπο του – να πείσει τον Τζούλη να σηκωθούν να φύγουν στο εξωτερικό, να κάνουν την τύχη τους, πριν ακόμα βγει το αποτέλεσμα.
Όλα συμβαίνουν στην Αθήνα – με τα φύλα, τις φυλές και τις τάξεις στο μπλέντερ.
| ΠΟΤΕ | 21/09/2019 - 06/10/2019 | 
| ΠΟΥ | ΒΑΦΕΙΟ | 
| Συγγραφέας | Χαρίλαος Τρουβάς | 
| Σκηνοθεσία | Ο θίασος | 
| Παίζουν | Έφη Κάντζα, Γιώργος Κασαπάκης, Στέφανος Μπαρζούκας | 
| Άλλοι συντελεστές | Σκηνικά - κουστούμια: Ελένη Παπαδημητρίου, Φώτα: Σάββας Σουρμελίδης | 
 
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 