«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της σύγχρονης θεατρικής Αθήνας, ξαναέρχεται δυναμικά φέτος το χειμώνα

LIFOTEAM 13.12.2016 | 00:00

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της σύγχρονής θεατρικής Αθήνας, ξαναέρχεται φέτος το χειμώνα, στο ανακαινισμένο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης- Ριάλτο με έναν επετειακό θίασο να προσφέρει άφθονο καθαρό γέλιο και διασκέδαση.

 

Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή...» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) και παρουσιάστηκε σε όλη την Ελλάδα σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες.

 

Παρουσιάστηκε επίσης για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές. Την μαύρη κωμωδία θα σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Ρήγας με ανανεωμένη και σύγχρονη ματιά.

ΠΟΤΕ13/12/2016 - 21/04/2019
ΠΟΥΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ" (πρώην Ριάλτο)
ΣυγγραφέαςΑλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία Αλέξανδρος Ρήγας
ΠαίζουνΧρυσούλα Διαβάτη, Παντελής Καναράκης, Πατρίκιος Κωστής,Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Θωμάς Πανδής,Γιάννης Ρούσσος, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου
Οδηγός Θεάτρου