Τραγουδούν, χορεύουν, κινούνται με χάρη και ακρίβεια, είναι το ίδιο άψογοι στη δραματική όπερα, στις παραδοσιακές χορογραφίες, αλλά και στη τζαζ και τη λάτιν. Είναι νέοι άνθρωποι με εκπληκτικά ταλέντα που σε κάνουν να ξεχνάς τις φυσικές τους αδυναμίες και να απολαμβάνεις την ομορφιά της διαφοράς.

Οι παραστάσεις τους είναι μια δήλωση για το δημιουργικό δυναμικό που κρύβεται μέσα σε κάθε άνθρωπο, για τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Νεαροί καλλιτέχνες που δεν ακούν, μιλάνε με αρμονικές και ζωηρές κινήσεις, άλλοι που δεν βλέπουν, ξεδιπλώνουν τον δικό τους κόσμο με υπέροχα τραγούδια και εντυπωσιακούς χορούς και άλλοι με άλλες φυσικές δυσκολίες, εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στη ζωή, με υψηλής τέχνης κίνηση και γοητευτικές μελωδίες.

Με μοναδική γοητεία η ομάδα αυτή αγωνίζεται να εμπνεύσει κατανόηση, φιλία και γαλήνη στο κοινό. Πίσω από κάθε τους κατάκτηση, διακρίνει κανείς τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει για να φτάσουν σε εκπληκτικό επίπεδο εκτέλεσης και να προσφέρουν αισθητική απόλαυση. Η τέχνη τους είναι ο καρπός μιας επίμονης μάχης με τις αντιξοότητες και της απόφασής τους να μην εγκαταλείψουν τη διεκδίκηση της ισότητας και της συμμετοχής.