ΠΕΝΤΕΛΗ

LA TERASSE

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ξενοδοχείο Πεντελικόν, Δηληγιάννη 66,210 6281400
Τα πρώτα δείγματα μαγειρικής γραφής της νέας εποχής των εστιατορίων του ξενοδοχείου Πεντελικόν δίνει μέσα από το εστιατόριο La Terrasse ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης. Τα προϊόντα της ελληνικής γης μεταμορφώνονται με τέχνη σε εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες.

ΜΕΝΟΥ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Λ. Πεντέλης 168, Πεντέλη,210 8035759
Γνήσιες γεύσεις Συρίας, μαζί κάποια πιάτα πολίτικης και ελληνικής κουζίνας. Μεταξύ άλλων, προσφέρουν ναργιλέδες και χορούς της κοιλιάς. Δευτέρα κλειστά.

ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ

ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
Βασιλέως Γεωργίου Β’ & Σουβαλιώτου, πλατεία Αγ. Τριάδας, Πεντέλη,210 8100889
Στην Πεντέλη θα βρεις ένα all-day bar music restaurant, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια: από τη διακόσμησή του, τη βραβευμένη επί σειρά ετών γκουρμέ κουζίνα, το άψογο σέρβις. Στον Παλιάτσο μπορείς να απολαύσεις premium spirits, κοκτέιλ με λεπτές, αλλά απόλυτες ισορροπίες σε αρώματα και γεύσεις.

ΣΜΙΛΗ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη,210 6136334
Σε ένα παλιό, ανακαινισμένο κτίσμα με θέα το βουνό της Πεντέλης θα βρείτε ένα lounge bar-restaurant με αμιγώς ιταλικό χαρακτήρα. Παραδοσιακές γεύσεις από τη Βενετία και τη Νάπολη, ιταλική πίτσα που ψήνεται σε ξυλόφουρνο, εμπνευσμένα κοκτέιλ, καφέ Λομβαρδίας, γαλλικό αρωματικό τσάι, ελβετικό παγωτό και πολλές ακόμη γευστικές εκπλήξεις.

ΤEΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Έναντι Ιεράς Μονής Πεντέλης,210 8040484
Εξαιρετικά μαγειρευτά. Ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια στα Β.Π.