Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΔΟΛΟ

ΨΑΡΙ
Ελαιών & Εχίνου 1,210 6205015
Ο δημιουργικός σεφ Βασίλης Τσατσάκης έχει στήσει ένα μενού με ευφάνταστες προτάσεις που καλύπτει όλα τα γούστα. Από τσιμπολόγημα για να συνοδεύσεις το τσίπουρο ή το ούζο μέχρι ψάρια μαγειρευτά ή ψητά που συντροφεύουν το κρασί. Προϊόντα με τοπικό χαρακτήρα έχουν την τιμητικό τους με πιάτα όπως η ροδίτικη λαδόπιτα με λαχματζούν που σερβίρει με κιμά τόνου, φρέσκους κύβους ντομάτας, κρεμμύδι, χρωματιστές πιπεριές, φύλλα ρόκας και καλαθάκι Λήμνου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ελαιών 19, Νέα Κηφισιά,210 8078837
Από το 1978 μέχρι και σήμερα αποτελεί σταθερή αξία. Ο εσωτερικός χώρος είναι προσεγμένος και ζεστός, με έναν ακόμη στεγασμένο εξωτερικό χώρο, ιδανικό για τους καπνιστές. Στη Θεσσαλία θα βρείτε καλομαγειρεμένα παραδοσιακά μαγειρευτά, μεγάλη ποικιλία κρεάτων στη σχάρα, λαχταριστά ορεκτικά και σαλάτες, αλλά και προτάσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα. Στον ξυλόφουρνο που διαθέτει ψήνονται πίτσες, πεϊνιρλί, γιουβέτσι, κοτόπουλο, γεμιστά και το δικό τους, υπέροχο ψωμί.

ΠΑΡΑΜΑΛΟ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
Πάρνηθος 13, Νέα Κηφισιά,210 6205927
Σε μια ήσυχη γειτονιά στη Νέα Κηφισιά έχει βρει την θέση του το ψαρομάγαζο Παράμαλο, όπου ο συνιδιοκτήτης με εμπειρία από το πετυχημένο ουζερί Τσαφ στη Χαλκίδα αποφάσισε να μεταφέρει τους θαλασσινούς μεζέδες. Είναι από τα μαγαζιά που επιλέγουν συνειδητά την απομόνωση από πολυσύχναστες πιάτσες γιατί ξέρουν ότι θα τραβήξουν τον κόσμο με την καλή ποιότητα και την ιδιαιτερότητά τους – μια φροντισμένη ψαροταβέρνα μέσα στα πεύκα.