ΒΟΥΛΑ

FAIDON DELICATESSEN

WINE BARS & RESTAURANTS
Αγίου Ιωάννου 28, Βούλα,215510 9975
Το Faidon Delicatessen δεν είναι wine bar αλλά ούτε απλό κατάστημα με τρόφιμα και ποτά. Μπορείς να μπεις να δοκιμάσεις και να ψωνίσεις τυριά και αλλαντικά. Αν έχεις όρεξη μπορείς να κάτσεις στην μπάρα ή στα βαρέλια με θέα το καταπράσινο πάρκο και να πιείς ένα ποτήρι από τις δέκα εναλλασσόμενες ετικέτες που διατίθενται σε ποτήρι σε τιμές από 3 ευρώ.

ΑΚΡΟΒΟΛΙ

ΨΑΡΙ
Ποσειδώνος 14, Βούλα,210 8990152
Ένα πολύ καλό μείγμα στοιχείων που προέρχονται από τη φιλοσοφία της κλασικής ποιοτικής ψαροταβέρνας αλλά και από τη διάθεση για δημιουργική ψαροφαγία. Το Ακροβόλι καταφέρνει να συγκεράσει διάφορα στοιχεία, προσφέροντας πιάτα που δεν σε κουράζουν ούτε ως τετριμμένη μαγειρική αντίληψη ούτε ως περιττοί ακροβατισμοί που αφαιρούν αντί να προσθέτουν.

ΛΟΥΤΣΟΣ

ΨΑΡΙ
Β. Παύλου 78, Βούλα,211 4112444
Οι πληθωρικές ψαρόσουπες, τα μαστόρικα ψησίματα στη σχάρα και τα απολαυστικά ζυμαρικά με θαλασσινά είναι μερικοί από τους λόγους να επισκεφτείς το εστιατόριο της Βούλας. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, η εμπειρία και η φιλοξενία το κάνουν να ξεχωρίζει.

ΡΙΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Β. Παύλου 98, Βούλα,210 8959185
Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι απλό, καθημερινό, τέτοιο που δεν θα σε απασχολήσει με γρίφους προς αποκωδικοποίηση ή διαδικασίες ερμηνείας και προσαρμογής αλλά θα σε αφήσει να χαρείς απερίσπαστος τη νοστιμιά των πιάτων που θα βρεθούν στο τραπέζι σου. Κάτι μεταξύ ιταλικής τρατορίας και ελληνικού μαγειρείου, πασπαλισμένων με μια στάλα σύγχρονου, χαλαρού wine bar. Τα πραγματικά διαμάντια που κρύβει δεν βρίσκονται στη σάλα του Ρις αλλά στην κουζίνα.