LN handmade soaps
Μια μοναδική εμπειρία περιποίησης του δέρματος που αφορά όχι μόνο την απόλαυση αλλά και την υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον.

LN handmade soaps: Περιποίηση σώματος με τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης

Προϊόντα καθαρισμού φτιαγμένα μόνο από αγνές πρώτες ύλες, καθαρά αιθέρια ή φυτικά έλαια και βότανα της ελληνικής γης.

ADVERTORIAL

 

Αν προσέχεις την τροφή που προσφέρεις στον εαυτό σου, δεν μπορεί παρά να προσέχεις και όσα προσφέρεις στο σώμα σου. Τα LN handmade soaps είναι μια εταιρεία με φυσικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης που θα λατρέψεις όσο και τη φύση, άλλωστε αυτά τα δύο βρίσκονται σε στενή σχέση. Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών αναδεικνύονται σε μια σειρά από σαπούνια, λάδια σώματος και μαλλιών, ενυδατικά ανθόνερα, lip balms, scrubs και κεριά σόγιας. 

 

Φτιαγμένα μόνο από αγνές πρώτες ύλες, καθαρά αιθέρια ή φυτικά έλαια και βότανα της ελληνικής γης, τα LN handmade soaps ξεχωρίζουν και για έναν ακόμα λόγο, την αγάπη και το μεράκι της Έλενας Βαγγελάτου, που στόχο έχει να μας μυήσει στον κόσμο της φυσικής περιποίησης!

 

LN handmade soaps
Τα δώδεκα σαπούνια LN εμπνέονται από τη φύση και την ανθοφορία κάθε εποχής, γι’ αυτό και καθένα έχει το όνομα του αντίστοιχου μήνα του χρόνου.

 

Ο σεβασμός προς τη φύση είναι η βάση της φιλοσοφίας στα LN κι αυτό ισχύει από τη διαδικασία παραγωγής, που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, μέχρι τη συσκευασία, που είναι βιοδιασπώμενη ή ανακυκλώσιμη. Όσο για τα ίδια τα προϊόντα, αυτά δεν περιέχουν καθόλου ζωικά παράγωγα και είναι απολύτως animal test free.

 

Τα δώδεκα σαπούνια LN εμπνέονται από τη φύση και την ανθοφορία κάθε εποχής, γι’ αυτό και καθένα έχει το όνομα του αντίστοιχου μήνα του χρόνου. Ο Μάιος μάς δίνει το χαμομήλι, τον Οκτώβρη πρωταγωνιστεί η κολοκύθα, τον Ιούλιο ανθίζει ο δυόσμος και τον Μάρτη το μοσχομυριστό γιασεμί.

 

Εκτός από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η LN εκφράζει μια άποψη όπου η ηθική και η οικολογική συνείδηση πρωταγωνιστούν, ενώ η μίνιμαλ αισθητική της αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ουσία της. Αυτή η ουσία γίνεται μια μοναδική εμπειρία περιποίησης του δέρματος που αφορά όχι μόνο την απόλαυση αλλά και την υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον.

 

LN handmade soaps
Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών αναδεικνύονται σε μια σειρά από σαπούνια, λάδια σώματος και μαλλιών, ενυδατικά ανθόνερα, lip balms, scrubs και κεριά σόγιας. 

 

www.Lnhandmadesoaps.com

Ιnstagram: @Lnhandmadesoaps

Στυλ & Ομορφιά