Οι «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής» στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Η εντυπωσιακή αυτή προβολή που κατακλύζει τον τεράστιο ημισφαιρικό θόλο του πλανηταρίου με τεράστιους δεινοσαύρους είναι ιδανική για παιδιά 6 ετών και άνω.

The LiFO team, 30.9.2021 | 16:11

Ποιες ήταν οι συνθήκες στην Παγωμένη Ανταρκτική όταν πάνω της περιπλανιούνταν ελεύθεροι οι δεινόσαυροι κι άλλα προϊστορικά ζώα;

 

Ήταν στ’ αλήθεια καταπράσινη η Ανταρκτική, την εποχή εκείνη;

 

Πως η συνεχιζόμενη κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων έφερε στην επιφάνεια την αλήθεια για την ζωή των δεινοσαύρων;

 

Σε αυτά και άλλα ενδιαφέροντα ερωτήματα απαντά η υπέροχη ταινία θόλου «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου και η οποία μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο στην εποχής της αδιαμφισβήτητης κυριαρχίας των δεινόσαυρων επάνω στη Γη.

 

Η εντυπωσιακή αυτή προβολή που κατακλύζει τον τεράστιο ημισφαιρικό θόλο του πλανηταρίου με τεράστιους δεινοσαύρους είναι ιδανική για παιδιά 6 ετών και άνω!

 

Ετοιμαστείτε, βγάλτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας εδώ κι ελάτε μαζί μας στην πιο διασκεδαστική και ασφαλή επιστροφή σας στα προϊστορικά χρόνια!

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους και σας θυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας είμαστε χώρος Covid free (είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης).

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.eef.edu.gr/

Οδηγός Παιδιού