Το Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο».

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Κυριακή και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 - 9 ετών.

The LiFO team, 21.2.2020 | 07:55

Το Μέγαρο Μουσικής καλεί τους μικρούς μας φίλους στην παιδική παράσταση «Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο» σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κοιλάκου. 

 

Πρόκειται για μια φανταστική περιπέτεια και συγχρόνως μια τρυφερή ιστορία για όλα εκείνα που ξεχνάμε, σε κείμενο και δραματουργία της Ειρήνης Αναγνωστοπούλου. Η παράσταση έχει ως κεντρικό της ήρωα τον νεαρό Κωστή, ο οποίος ζει στον φανταστικό του κόσμο ξεχνώντας μερικές φορές την επαφή με την πραγματικότητα. Ωστόσο όλα ανατρέπονται στην καθημερινότητα του,  όταν ο Κωστής συναντά τον καινούργιο του φανταστικό φίλο, τον Σωκράτη, ο οποίος τυχαίνει να είναι ελέφαντας. Οι δύο τους θα ταξιδέψουν μαζί ξεκινώντας καινούργιες περιπέτειες τόσο για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

 

Το Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο».
«Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο»

 

Το Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο».
«Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο»
 

 

Η παράσταση αποτελεί ένα κράμα θεάτρου δωματίου με σουρεαλιστικές αποχρώσεις και ζωντανή μουσική. Πρόκειται για ένα τρυφερό και σύγχρονο έργο που με χιούμορ και ενσυναίσθηση μιλά για όλα εκείνα που ξεχνάμε, προσεγγίζοντας με ευαισθησία τις σχέσεις των τριών γενεών μέσα από την οικογένεια.

 

Μέσα από την απλότητα και την ειλικρίνεια της καλεί να δώσουμε χώρο στη φαντασία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε ξανά, βλέποντας έτσι τον ελέφαντα που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο!

 

Συντελεστές: Συγγραφή-δραματουργία: Ειρήνη Αναγνωστοπούλου, Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κοιλάκος, Σκηνικά-κοστούμια: Μαγδαληνή Αυγερινού, Μουσική σύνθεση- διδασκαλία: Άλκηστις Ραυτοπούλου, Kινησιολογία: Πέπη Ζαχαροπούλου, Σχεδιασμός φωτισμού: Μίλτος Αθανασίου, Βοηθός σκηνοθέτη: Σμαράγδα Δογάνη, Βοηθός σκηνογράφου: Δήμητρα Κουτσόγεωργα.

 

Παίζουν οι:  Ειρήνη Αναγνωστοπούλου, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Γιάννης Πλιάκης, Αλέξανδρος Χωματιανός.

 

Info: Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν_Βουδούρη», Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, Aίθ. Διδασκαλίας
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, Κάθε Κυριακή στις 11:30 έως και 12 Απριλίου, Διάρκεια: 70 λεπτά, Τιμές εισιτηρίων: 10 € (γενική είσοδος) και 8 € (ομαδικό για περισσότερα από 15 άτομα), Ειδικές κρατήσεις εισιτηρίων για σχολεία τις καθημερινές με εισιτήριο € 6,00, Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 86 65 144 & 210 86 74 657

Οδηγός Παιδιού