Το παιδικό βιβλιοπωλείο dadoo είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και όταν συμβαίνει αυτό, δύσκολα μπορείς να αποτύχεις. Η Αναστασία σπούδασε Νομική, αλλά το μεγάλο της πάθος ήταν οι ιστορίες και οι εικόνες των βιβλίων. Συλλέκτρια εικονογραφημένων παιδικών παραμυθιών απ’ όλον τον κόσμο, αποφάσισε να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπούσε περισσότερο, γιατί, όπως λέει, «θεωρώ την παιδική εικονογράφηση σπουδαία μορφή τέχνης». 

 

Το Dadoo δημιουργήθηκε από αγάπη και προσφέρει αγάπη, όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους γονείς που χάνονται μέσα στις ιστορίες με τους παιδικούς ήρωες, διαβάζοντας μαζί με τα παιδιά τους. Υπάρχει καλύτερος, πιο δημιουργικός, πιο ποιοτικός τρόπος για να περάσεις χρόνο με τα μικρά σου;

 

Dadoo

 

Τα βιβλία είναι η απάντηση στο ερώτημα που απασχολεί όλους μας «πώς θα απομακρύνουμε τα παιδιά από την οθόνη». Ταξιδεύοντας μέσα από τις εικόνες και τις λέξεις, τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία τους, καλλιεργούν το λεξιλόγιό τους, εξελίσσονται ψυχοσυναισθηματικά και φυσικά απολαμβάνουν τον χρόνο με τους γονείς τους.

 

Όλα αυτά είναι που κάνουν την Αναστασία να πηγαίνει με χαρά κάθε πρωί στο μικρό βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στο 7ο χλμ. της Συμμαχικής Οδού και να προτείνει σε μικρούς και μεγάλους το κατάλληλο ανάγνωσμα για κάθε ηλικία και περίσταση, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση όσους δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να ψάξουν ανάμεσα στους τίτλους που προσφέρει το Dadoo.

 

Dadoo

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα dadoo.gr μπορείς να παραγγείλεις από το σπίτι σου τα βιβλία που θέλεις και να τα παραλάβεις άμεσα, όλες οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 4 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια μέρα.

 

Το Dadoo πήρε το όνομά του από τον γιο της Αναστασίας, τον Νικόλα Κωνσταντίνο –έτσι πρόφερε το όνομά του όταν ήταν μωρό– κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι πίσω από κάθε επιλογή υπάρχει προσωπική φροντίδα για τα παιδιά που πρέπει να μεγαλώσουν διαβάζοντας φανταστικές ιστορίες για να γίνουν σαν τους ήρωες που θαυμάζουν.

 

7ο χλμ. Συμμαχικής Οδού, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 2310 547517

dadoo.gr 

Facebook: Dadoo.Books

Οδηγός Παιδιού