Vermut: Στάση στην Πάτρα για ηλιοβασίλεμα και… πάρτι!

Ένα summer all-day spot που λειτουργεί από το πρωί, με καφέ και διάφορα ροφήματα, μέχρι τα ξημερώματα, με ποτό και κοκτέιλ.

ADVERTORIAL

Κάποιοι χώροι σημαδεύονται από την ιστορία τους. Το Vermut ήταν η αυλή ενός σπιτιού όπου διοργανώνονταν κάποια από τα πιο περίφημα πάρτι της Πάτρας κι αυτή η ιστορία έγινε αφορμή για ένα summer all-day spot που λειτουργεί από το πρωί, με καφέ και διάφορα ροφήματα, μέχρι τα ξημερώματα, με ποτό και κοκτέιλ.

 

 

Η αυλή σε εντυπωσιάζει με το τεράστιο μπαρ-αψίδα, ορόσημο του χώρου, ενώ, αν θέλεις, μπορείς να αράξεις στην παραλία και να απολαύσεις τον ίσκιο των δέντρων μέχρι την ώρα που ο ήλιος δύει στη θάλασσα, προσφέροντας τη μαγεία του πιο τέλειου ηλιοβασιλέματος που μπορείς να πετύχεις στην περιοχή. Σε αυτήν τη μοναδική ατμόσφαιρα θα απολαύσεις δροσιστικά κοκτέιλ που ανανεώνονται κάθε χρόνο από έμπειρους mixologists και κυρίως καλή μουσική, που κινείται σε ρυθμούς afro, house, reggae και jazz.

 

Το Vermut, όμως, είναι must be place χάρη στα πάρτι του. Κάθε χρόνο διοργανώνεται το Cuba Party, που συνοδεύεται από ανάλογο dress code, άφθονο ρούμι και διακόσμηση Λατινικής Αμερικής. Κάθε Δευτέρα το Coco Bongo party σε καλωσορίζει σε ένα τρόπικαλ σκηνικό, με το μπόχο στυλ να επικρατεί και με guest DJs απ’ όλη την Ελλάδα στα decks, ενώ δεν πρέπει να χάσεις το candle night full moon party που σημαδεύει κάθε πανσέληνο του καλοκαιριού με κεριά και chill out μουσικές. Και επειδή εδώ τα πάρτι έχουν τη δική τους ιστορία, το Ammos party στο τέλος της σεζόν είναι το απόλυτο καλοκαιρινό event, με όλο τo μαγαζί να μεταμορφώνεται σε παραλία –ναι, υπάρχει άμμος παντού!‒ και εκατοντάδες κόσμου να διασκεδάζει για περισσότερες από δώδεκα ώρες σε ένα non stop beach party! Εδώ η διασκέδαση έχει τη δική της ιστορία.

 

 

Vermut: Στάση στην Πάτρα για ηλιοβασίλεμα και… πάρτι!

 

Σταυροπούλου 51, παραλία Βραχναιΐκων, 6989 895230,

Facebook: Vermut

 Instagram: vermut_all_day

Οδηγός Διασκέδαση