Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει για το 2022

Από Παρασκευή έως Κυριακή και για 2 διαδοχικά μαγικά τριήμερα 13 – 15 & 20 – 22 Μαΐου ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

The LiFO team, 13.5.2022 | 19:09

 

Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει για το 2022 πλήρως ανανεωμένο και πανέτοιμο να σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις. Από Παρασκευή έως Κυριακή και για 2 διαδοχικά μαγικά τριήμερα 13 – 15 & 20 – 22 Μαΐου ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη, το Thessaloniki Street Food Festival έρχεται και φέτος, με την 5η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού.

 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ένα «γευστικό» χωριό με πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο. Θα βρει λαχταριστάburgers από τα κορυφαία spots της πόλης, το πρώτο ελληνικό street food, το σουβλάκι, που φυσικά θα είναι παρών καθώς και αυθεντικές γεύσεις από Ασία με noodles, tikka masala και sushi. Θα μεταφερθεί νοερά στο Μεξικό για tacos, burritos, quesadillas και μοναδικές εμπνεύσεις. Θα υπάρχουν όμως και κλασσικές απολαύσεις για τον ουρανίσκο όπως Ναπολιτάνικη πίτσα. Επίσης θα το εντυπωσιάσουν, παραδοσιακές συνταγές του Πόντου, εκλεκτές κοπές κρεάτων, χορτοφαγικές επιλογές με εναλλακτικές επιλογές γύρου, αλλά και falafels που θα ζήλευαν και στην Αραβία. Δε θα λείψουν και τα Fish ΄n’ Chips είτε όπως τα τρώνε στη Μ. Βρετανία είτε όπως μάθαμε από μικροί Μπακαλιάρο σκορδαλιά... Τέλος, για του λάτρεις των γλυκών θα υπάρχουν λαχταριστά παγωτά, υπέροχοι παραδοσιακοί λουκουμάδες με μυστικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, αυθεντικές ιταλικές συνταγές και φυσικά πολλές ακόμα επιλογές απ΄ όλο τον κόσμο! 

 

Φέτος στο Thessaloniki Street Food Festival θα υπάρξει πλήρες μουσικό πρόγραμμα. Θα υπάρχουν 2 music stages, ένα με Live και ένα με Dj’s.  Καθώς οι επισκέπτες θα γεύονται τις street food επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει. Tο Thessaloniki Street Food Festival υπόσχεται για ακόμα μια φορά υπέροχες στιγμές γεμάτες απογειωτικές γεύσεις και φυσικά πολύ μουσική!

 

Παρασκευή έως Κυριακή

13 – 15 & 20 – 22 Μαΐου 

Δ.Ε.Θ. – TIF HELEXPO

Ώρες & Ημέρες λειτουργίας

Παρασκευή (13/5) & (20/5): 18:00 – 00:00

Σάββατο (14/5 | 21/5) & Κυριακή (15/5 | 22/5):  12:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 3€ | Τριήμερο Εισιτήριο: 7€

Οδηγός Διασκέδαση