Τα κοκτέιλ της Angostura ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη των καλοκαιρινών σου διακοπών

Εσύ σε ποιον καλοκαιρινό προορισμό θα απολαύσεις τα κοκτέιλ Angostura;

ADVERTORIAL

Τι σημαίνει κάνω καλοκαιρινές διακοπές; Βρίσκω την παρέα, το μέρος, μαζεύω ό,τι βρω μπροστά μου (με αφαιρετική διάθεση) και ανεβαίνω στο πλοίο που θα με πάει στο νησί της καλοκαιρινής μου φαντασίωσης. Γιατί διακοπές χωρίς να φύγεις λίγο από το κέντρο της Αθήνας δεν νοούνται. Όπως δεν νοούνται καλοκαιρινές βραδιές χωρίς κοκτέιλ που θα σε δροσίσουν και θα σε παρασύρουν με τη γεύση και τα χρώματά τους.

 

Και κάπου εδώ μπαίνουν τα Angostura Rums, τα οποία έρχονται απευθείας από τις παραλίες του Trinidad και Tobago, φέρνουν μαζί τους αέρα Καραϊβικής κι αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο για να το ζήσεις εξωτικά ακόμη και αν κάνεις διακοπές στις Κυκλάδες. (Γιατί όχι δηλαδή; Τι έχει να ζηλέψει η Τήνος; Τίποτα.)

 

 


Και τώρα που είπαμε Κυκλάδες, πώς θα σου φαινόταν αν εκεί που πρόκειται να κάνεις διακοπές με την παρέα σου, υπάρχει ένα μπαρ στο οποίο μπορείς να απολαύσεις απολαυστικά δροσερά κοκτέιλ με αέρα Καραϊβικής; Τέλειο; Τέλειο, γιατί φέτος το καλοκαίρι το House of Angostura σε περιμένει στα καλύτερα μπαρ σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας να το ζήσεις εξωτικά, όπου και αν βρίσκεσαι.

 

Τα κοκτέιλ της Angostura ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη των καλοκαιρινών σου διακοπών

 

Ποια είναι, λοιπόν, τα σημεία που μπορείς να βρεις Angostura cocktails; Ας μελετήσουμε τον χάρτη.

 

Τα κοκτέιλ της Angostura ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη των καλοκαιρινών σου διακοπών

 

Ξεκινάμε από το Ρέθυμνο, όπου εκεί το Bora Bora, Chaplin's, Home και Κήπος Αλή Bαφή είναι τα στέκια που θα σε κερδίσουν με τις μίξεις τους. Στη Ζάκυνθο σε περιμένει το Avant Garde, ενώ αν είσαι τύπος του Αιγαίου οι επιλογές είναι πολλές και ξεχωριστές. Στην Πάρο τα Agosta, Come Back και Sommaripa θα σου σερβίρουν συναρπαστικές γεύσεις με Angostura Rum, αλλά και στην Αντίπαρο (για τύπους με free spirit) το Little Frog είναι το μπαρ που θα περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές των διακοπών σου. Η πανέμορφη Σίφνος έχει το δικό της Angostura spot στο Lost Bay και στην Τήνο τα βήματά σου θα σε οδηγηθούν στο Three Donkeys για βραδιές καλοκαιρινής απόλαυσης με τροπικά κοκτέιλ.

 

Αν πάλι δεν επιλέξεις νησιά αλλά θέλεις να απολαύσεις διακοπές στις υπέροχες παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας, έχουμε να προτείνουμε Μονεμβασιά και βόλτες στο Κάστρο με στάση στο Embasis, αλλά και την Παραλία Σαράντη, στη Θίσβη Βοιωτίας όπου θα συναντήσεις το Αμπάρι. Όσο για τη Νότια Ελλάδα με τις φανταστικές θάλασσες, στη Γιάλοβα της Μεσσηνίας θα σε περιμένει το Νοtiως με γεύσεις που θα σε μεταφέρουν στην Καραϊβική.

 

 


Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος οι διακοπές σου θα έχουν άλλον αέρα, πιο τροπικό και ας έχεις θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Σε κάθε περίπτωση ζήσε το καλοκαίρι σου εξωτικά παρέα με τα Angostura Rums και μοιράσου τις εμπειρίες σου με τα hashtags #HouseOfAngostura και #AngosturaCocktails

 

Με ιστορία 200 ετών, αναρίθμητα βραβεία και μεγάλο εύρος ετών παλαίωσης, ο οίκος Angostura είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ρουμιών της Καραϊβικής και συγκεκριμένα από τα νησιά Trinidad & Tobago! Τα Angostura Rums αποτελούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές ρουμιών και δημιουργήθηκαν με μεράκι και δεξιοτεχνία προσφέροντας εκλεπτυσμένα και παράλληλα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που μπορείς να απολαύσεις σκέτα ή σε cocktails!

 

Bρες το House of Angostura στο Facebook και στο Instagram

Οδηγός Διασκέδαση