Συμβουλές για ένα πιο δροσερό και απολαυστικό καλοκαίρι

Το μυστικό των foodies που θα απογειώσει κάθε καλοκαιρινό έδεσμα

Έχει μυρίσει καλοκαίρι παντού. Τα πάντα δείχνουν πιο όμορφα, οι βρώσιμες επιλογές έχουν απογειωθεί γευστικά και όλα φαίνονται να συνδέονται μαγικά.

 

Είτε βρισκόμαστε μέσα στην πόλη, είτε κάπου εκτός με τα ποδαράκια μας να μπλέκονται στην άμμο, η εικόνα δείχνει ιδανική. Παρέες, ζευγάρια, κάθε λογής συνευρέσεις που συνοδεύουν τις κουβέντες με πολύχρωμα εδέσματα και μία παγωμένη μπύρα πάντα να πλαισιώνει το κάδρο.

 

Συμβουλές για ένα πιο δροσερό και απολαυστικό καλοκαίρι

 

Γιατί οι διακοπές μπορεί να είναι μερικές μέρες εκτός, όμως μπορεί να είναι και μερικές ώρες εκτός από τα συνηθισμένα. Μία διακοπή από όσα επαναλαμβάνονται τους κρύους μήνες και που ζητάνε να παύσουν τώρα που ο καιρός μας καλεί να βγούμε έξω. Έξω ακριβώς από αυτά τα «συνηθισμένα». Σε μία ταράτσα της πόλης, σε μία βεράντα σπιτιού, σε μία αυλή, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και ένα νυχτολούλουδο να σου γαργαλάει ευχάριστα τη μύτη.

 

Οι γευστικοί συνδυασμοί, τώρα που οι πρώτες ύλες δίνουν τα καλύτερά τους αρώματα, είναι πολλοί. Όπως πολλές είναι και οι επιλογές στις παγωμένες μπύρες που θα μας δροσίσουν τόσο ευχάριστα.

 

Συμβουλές για ένα πιο δροσερό και απολαυστικό καλοκαίρι

 

Μία τέτοια είναι και η ΑΛΦΑ Weiss, με την γεμάτη γεύση της που θα ταιριάξει τέλεια με τα λαχταριστά μπέργκερς και τα ονειρεμένα σάντουιτς που έχει βάλει στο τραπέζι η παρέα. Πόσο πλάκα έχει το αντεστραμμένο κουτάκι της ΑΛΦΑ Weiss, γιατί όσοι ξέρουν από αυτήν την ιδιαίτερη μπύρα, ξέρουν ότι πρέπει να ανακατευτεί η μαγιά πριν την απολαύσουν σωστά.

 

Σκεφτείτε μάζωξη στο σπίτι, αγαπημένες ταινίες με το καλύτερο street food και με την καλύτερη πάντα μπύρα. Και αν θέλετε πιο ελαφριά γεύση, υπάρχει πάντα η κλασική ΑΛΦΑ. Και αν δεν θέλετε αλκοόλ γιατί οδηγείτε, υπάρχει η «ΑΛΦΑ χωρίς» που σας χαρίζει γεύση, δροσιά και μία ασφαλή επιστροφή. Για όλους άλλωστε υπάρχει μία ΑΛΦΑ.

 

Συμβουλές για ένα πιο δροσερό και απολαυστικό καλοκαίρι

 

Σκεφτείτε πάλι, συναντήσεις μετά τη δουλειά σε κάποιο μαγειρείο της πόλης ή σε κάποια ταβερνούλα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μαγειρευτά, θαλασσινά, ψητά και όλα τα καλούδια του καταλόγου ενός μεσογειακού μενού που παντρεύεται υπέροχα με τις παγωμένες μπύρες.

 

Σκεφτείτε ότι μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι. Κάντε εικόνα όλα τα παραπάνω με εσάς στο πρώτο πλάνο.