Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που μέναμε μακριά ο ένας από τον άλλον, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, αυτός ο Δεκέμβρης μάς βρίσκει έτοιμους να απολαύσουμε όλα όσα έχει να μας προσφέρει το αγαπημένο μας six d.o.g.s.

 

Ο πολυχώρος στο Μοναστηράκι εδώ και 13 χρόνια μας χαρίζει κάποιες από τις πιο δυνατές αλλά και χαλαρωτικές στιγμές κι αυτός ο Δεκέμβρης είναι ασφυκτικά γεμάτος με καθημερινές εκδηλώσεις, μέρα και νύχτα, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει. Αυτό που έχουμε ανάγκη το βρίσκουμε εδώ, χορεύοντας παρέα στα πάρτι, γελώντας με την καρδιά μας στις stand up παραστάσεις και κάνοντας ατελείωτο head-banging μπροστά από το live stage του six d.o.g.s

 

Πέρα από τις γιορτές, η πολιτιστική σκηνή της Αβραμιώτου, ο μοναδικός Κήπος του six d.o.g.s, καθώς και το bar-restaurant του χώρου σε περιμένουν καθημερινά από τις 11:00 μέχρι αργά το βράδυ. Μεταξύ 11:00 και 17:00 θα απολαύσεις μια τυπική και καλά εκτελεσμένη american brunch κουζίνα, η οποία σερβίρει, μεταξύ άλλων, sourdough pastrami sandwiches, tacos και mini burgers, με πολλές vegan επιλογές.

 

six d.o.g.s
Όσο για τη νυχτερινή πλευρά του six d.o.g.s, κάθε βράδυ η εδραιωμένη πλέον και υπερ-δραστήρια σκηνή του έχει κάτι να παρουσιάσει. Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου

 

Πίσω από την μπάρα βρίσκεται ο νέος head bartender του χώρου, ο Φίλιππος Τασούλας. Ανερχόμενο αστέρι της ραγδαία αναπτυσσόμενης κοκτέιλ σκηνής της πόλης, δουλεύει πυρετωδώς για να παρουσιάσει τον καινούργιο κατάλογο του six d.o.g.s στις αρχές του 2023. 

 

Το δυνατό γαστρονομικό χαρτί του six d.o.g.s μας υποδέχεται κάθε βράδυ μεταξύ 19:30 και 00:00. Το Dara Thai είναι για πολλούς το πιο αυθεντικό ταϊλανδέζικο στην πόλη, του οποίου η ομάδα έχει μεταφερθεί σύσσωμη από το κρυμμένο σκοτεινό στενάκι στον Άγιο Δημήτριο. Πλέον η Αβραμιώτου θυμίζει κάποιο σκοτεινό στενάκι της Μπανγκόκ και οι μυρωδιές πλημμυρίζουν όλη τη γειτονιά, ενώ τα τραπέζια του δεν αδειάζουν σχεδόν ποτέ. 

 

Όσο για τη νυχτερινή πλευρά του six d.o.g.s, κάθε βράδυ η εδραιωμένη πλέον και υπερ-δραστήρια σκηνή του έχει κάτι να παρουσιάσει. Ενδεικτικά, μέσα στις γιορτές θα πετύχεις τους Burger Project να δίνουν παιδικές εορταστικές συναυλίες, τους Sworr. να παρουσιάζουν το μοναδικό τους electro live, τους The Big Nose Attack να γιορτάζουν 10 χρόνια μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ή τον Vassiliko να δίνει ένα μοναδικό intimate live για πρώτη φορά στη σκηνή του six d.o.g.s. Τα Club Nights έχουν την τιμητική τους με καλεσμένους από κάθε γωνιά του κόσμου, όπως ο Interstellar Funk από την Ολλανδία, ο Arapu από τη Ρουμανία, η Sedef Adasi από την Τουρκία και οι Vil & Cravo από την Πορτογαλία. 

 

six d.o.g.s
Η ιδανική μέρα στο six d.o.g.s; Μια ολοήμερη εκδρομή στο Μοναστηράκι! Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Η ιδανική μέρα στο six d.o.g.s; Μια ολοήμερη εκδρομή στο Μοναστηράκι! Αρχίζεις στις 11:00 με πρωινό στο bar-restaurant, συνεχίζεις με χαλάρωμα, διάβασμα και καφεδάκι στον Κήπο, μέχρι να ξαναπεινάσεις, οπότε τσιμπάς ένα μπέργκερ ή ένα egg sandwich για μεσημεριανό στις 14:30, και αμέσως μετά παρακολουθείς κάποιο μεσημεριανό δρώμενο. Στις 18:00 απολαμβάνεις ένα aperitivo και στις 20:30, που έχεις πεινάσει ξανά, επιλέγεις Dara Thai. Μόλις χωνέψεις, ανηφορίζεις στο Gig Space στις 22:00 για να δεις κάποια συναυλία. Μόλις τελειώσει, κατεβαίνεις ξανά στον Κήπο για ένα βραδινό κοκτέιλ, απολαμβάνεις τους local DJs και κλείνεις τη βραδιά με ξεσάλωμα σε κάποιο από τα πάρτι που παίζουν κάθε Παρασκευή ή Σάββατο με DJs από το εξωτερικό. Επιστρέφεις σπίτι μετά τις οκτώ το πρωί και ήδη ονειρεύεσαι να επαναλάβεις αυτήν τη μέρα! 

 

Αβραμιώτου 6-8

Facebook: six d.o.g.s

Instagram: @sixdogsgr

Οδηγός Διασκέδαση