To Spinster επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές και υποδέχεται το Φθινόπωρο με ένα τριήμερο γεμάτο μουσική και παράλληλες δράσεις.

 Το μπαρ της Ικτίνου καλωσορίζει στην καινούργια του περίοδο, τρίτη κατά σειρά, νέες μουσικές αφίξεις αλλά και αγαπημένες παλαιότερες συνεργασίες. Με ανανεωμένο κατάλογο, εμπλουτισμένο από τα ιδιαίτερα κοκτέιλς που επιμελήθηκε ο bartender Γιάννης Σταυρουλάκης.  Happy hour με aperitivo διάθεση, καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Και αυτά είναι μόνο η αρχή!

 

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το dancefloor ζωντανεύει με μουσικές από Kasseta Rec και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου συνεχίζουμε με Kissing Strangers . Την Κυριακή, στο πρώτο απογευματινό πάρτυ, κλείνουμε με ParallelSensations όπου και εγκαινιάζουμε παράλληλα την έκθεση "ArtyHarders" την οποία επιμελείται και συντονίζει η γνωστή aπό τη συνθηματολογία σε τοίχους Lebaniz Blonde.

 

Στην έκθεση καλλιτέχνες προερχόμενοι από διάφορους δημιουργικούς χώρους (street art, fine arts, γραφιστική, φωτογραφία και κινηματογράφος) παρουσιάζουν έργα με κεντρικό άξονα τη γραφή και τη λεκτική διατύπωση. Έργα με φαντασία και αισθητική υπό το πρίσμα του Sloganism ή και του απλού wordplay.

Συμμετέχουν οι : Lebaniz Blonde, *esek_one, Vasilis Kehagias, Natalia Sopidi, Denia Panagaki, Christina Tsevis (crosti) , NK .

 

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί με πολύ κέφι, μουσική και χορό τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινάει.

 

Info: Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 7-11 το βράδυ. Διάρκεια έκθεσης : 4-16/9

 

 

ΠΟΤΕ02/09/2016 - 02/09/2016
ΠΟΥSPINSTER
Οδηγός Διασκέδαση