Τον περασμένο Μάιο η στοά στην Βαρβάκειο Αγορά της Αθήνας έγινε stage για ένα πάρτι που αυτομάτως πέρασε στη λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς.  

 

Την Κυριακή, 14 Μάϊου η Βαρβάκειος ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να φιλοξενήσεις χιλιάδες φανς της dance μουσικής, καθώς στα μισά του Athens City Festival, γνωστοί djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης στήνουν τις κονσόλες τους για ένα πάρτι με σύνθημα «το καλύτερο clubbing γίνεται στον δρόμο».

 

Η Βαρβάκειος, η Δημοτική Αγορά και πνεύμονας της επιχειρηματικής ζωής του κέντρου της Αθήνας, μετατρέπεται για ένα απόγευμα σε ένα οpen club προσφέροντας στο κοινό ένα απόγευμα γεμάτο με τις πιο updated επιλογές της καλής ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής.

 

Το περσινό αδιαχώρητο σημαίνει πως φέτος καλό είναι να πιάσετε τη θέση σας από νωρίς το απόγευμα για να απολαύσετε τον Αδριανό Παπαδέα από τον Best 92.6, το Νίκο Δρογώση από τον En Lefko 87.7 και τον χαρισματικό Autow Nite Superstore. To πάρτι ξεκινά λίγο μετά τις 5 το απόγευμα...

 

 

Τα events συνεχίζονται όλο τον Μάιο και σε λίγες μέρες ανακοινώνεται το exclusive πάρτι για το φινάλε του φεστιβάλ σε συνδιοργάνωση LiFO και Αthens City Festival.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οδηγός Διασκέδαση