ADVERTORIAL

 

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι συνιστά το τέλειο burger. Είναι το ψωμάκι; Είναι ο κιμάς; Ή μήπως η σως; Η «απόλυτη συνταγή» προφανώς διαφέρει αναλόγως γούστου και διάθεσης, οπότε η απόφαση ποιο είναι τελικά το καλύτερο burger ήταν-είναι-και θα είναι υποκειμενική. Ωστόσο, όπως και να έχει, η απόλαυση ενός burger παρέα με μια παγωμένη μπίρα, θα αποτελεί πάντα το απόλυτο pampering, ειδικά τώρα που μόλις γυρίσαμε από διακοπές και ψάχνουμε μανιωδώς το επόμενο guilty pleasure για να μετράμε αντίστροφα.

 

Και ευτυχώς, όπως εμείς επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, έτσι επιστρέφουν στην Αθήνα τα απολαυστικά events της νέας σεζόν, με κορυφαίο το Burger Fest '23, που φέτος δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι #panepsistimio. Γιατί αυτή τη φορά έρχεται για να σε μάθει όχι μόνο να τρως, αλλά και να ψήνεις, δημιουργώντας ένα σωστό πανεψηστήμιο με ζουμερά burgers και παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά και κοκτέιλ, γλυκές λιχουδιές, αλλά και δράσεις όπως food challenges, grill masters παρέα με τη Weber, καθώς και live συναυλίες, που σίγουρα πρέπει να περάσεις. Γιατί εδώ θα μάθεις να τρως και να ψήνεις! Οπότε η ερώτηση είναι απλή: #esyperases; 

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

Αν και πιθανότητα έχετε ήδη ακούσει ότι ένα συγκεκριμένο μέρος έχει τα «καλύτερα μπέργκερ στην πόλη...», αυτό που πρέπει να θυμάστε εδώ ότι πολλές φορές στη ζωή, οι πιο σημαντικές ανακαλύψεις είναι αυτές που κάνετε μόνοι σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάβει μέρος σε αυτή τη μοναδική γευσιγνωσία και γιατί όχι και αυτογνωσία, ανακαλύπτοντας μέσα από μια ανεξάντλητη ποικιλία burger το δικό σας προσωπικό, τέλειο μπιφτεκόψωμο!

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

15 Burger Houses, απολαυστική μπίρα, μουσική και ξεχωριστά food challenges

Τα τετραήμερα 21-24 Σεπτεμβρίου και 28-1 Οκτωβρίου, λοιπόν, αδειάζουμε το πρόγραμμά μας και ετοιμαζόμαστε για το Burger Fest '23, το μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα αφιερωμένο στο burger που, για ένατη φορά, επιστρέφει να μας προσφέρει την πιο γευστική και ξεχωριστή εμπειρία μαζί με εκρηκτικά Live Acts & DJ Sets από τους Stereo MCs, ΕΙΣΒΟΛΕΑ, Αlcatrash, Mente Fuerte, Yucatan, Street Outdoors και Cayetano.

 

Πρακτικά αυτό βέβαια σημαίνει ένα και μοναδικό πράγμα: 8 ημέρες γεμάτες γεύσεις, μουσικές, και παγωμένη μπίρα. Κάντε οπωσδήποτε μια βόλτα από το Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, όπου εκεί θα σας περιμένουν πάνω από 15 burger houses- CAPRUS, Comet Street Gourmet Athens, Hurry Up Street Food Resto, Melt burgers, PAX Burgers, RAW Street Burger, RnD Burgers, Sam Burgers, Smash'n Bun, Tarantino Burgers Athens, The Smashers Burgers, Tsiken The Van και Tyson. Οπότε, ετοιμαστείτε για απολαυστικά burgers, παγωμένη μπίρα, ευφάνταστα κοκτέιλ από TGI Fridays και τέλειους καφέδες δια χειρός LOT51 στο 9ο Burger Fest στο Παλιό Αμαξοστάσιο.

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

Κι αν μετά το αλμυρό, σας έρθει όρεξη και για κάτι γλυκό, στο Burger Fest '23 θα βρείτε αντίστοιχα και γλυκιές λιχουδιές από SweetSpoon Athens, Zuccherino και Λουκουμάδες "Μποέμ" και φυσικά τα θρυλικά πλέον food challenges, ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαγωνισμούς για τους πιο τολμηρούς, με υπέροχα δώρα έκπληξη. Θα είστε εκείνοι που θα αντέξουν την πιο καυτερή σάλτσα στο hot challenge; Θα καταφέρετε να φάτε πιο γρήγορα από όλους το υπερ-burger σας χωρίς να λερωθείτε; Προετοιμαστείτε και ελάτε να δώσετε εξετάσεις για να περάσετε!

 

Επίσης φέτος, σε συνεργασία με την Weber, το Burger Fest θα παρουσιάζει κάθε απόγευμα, από τις 6μμ μέχρι τις 8μμ, την τέχνη του να ψήνεις το πιο ζουμερό burger παρέα με τους Grill Masters, οι οποίοι θα προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους.

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

Κι επειδή προφανώς τα burgers δεν έχουν ηλικία, μην διστάσετε να φέρετε μαζί και τα παιδιά σας [για παιδιά από 6 ετών και κάτω η είσοδος είναι δωρεάν], που μπορούν να παίξουν άνετα και όσο θέλουν στο Kids Area, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς φίλους του Burger Fest '23.

 

#panepsistimio: Φέτος στο Burger Fest 23 θα μάθεις να τρως και να ψήνεις!

 

Μπείτε λοιπόν στο more.com, κλείστε τα εισιτήριά σας online ή επισκεφτείτε το φυσικό ταμείο του Burger Fest και ετοιμαστείτε για απολαυστικά burgers, κρύα μπίρα, πολύ γέλιο και φοβερή μουσική, στην απόλυτη Burger Fest εμπειρία, όπως την μάθαμε τόσα χρόνια και αναπόφευκτα αγαπήσαμε. Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο more.com από 6,50€ γενική είσοδο. 

 

Και μέχρι τότε, συντονιστείτε στα κανάλια του Burger Fest '23 σε Facebook, Instagram και TikTok, για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι καινούργιο βγαίνει για το φεστιβάλ, τους διαγωνισμούς που θα τρέξουν και όλα τα τελευταία νέα και ετοιμαστείτε να γευτείτε και φέτος τα αγαπημένα σας burgers, να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να πιείτε άφθονη μπίρα και -φυσικά- να χορέψετε!

 

21-24 Σεπτεμβρίου και 28-1 Οκτωβρίου στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι

 

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο more.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα burgerfest.gr.

Facebook page: Burger Fest

Instagram: @burgerfest_gr

TikTok: Burger Fest (@burgerfest_gr)

Οδηγός Διασκέδαση