OLYMPIAS, THE ROOFTOP BAR: Μουσική στην Πανσέληνο, στην καρδιά της Αθήνας

Το διατηρητέο νεότερο μνημείο Ολυμπιάς και η αθηναϊκή φιλοξενία μας συστήνονται ξανά, την Τρίτη 14 Ιουνίου.

The LiFO team, 14.6.2022 | 11:35

Το εμβληματικό κτίριο του ιστορικού ξενοδοχείου Ολυμπιάς, κλείνοντας 100 χρόνια ζωής από όταν κατασκευάστηκε του κι έχοντας ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1927, λειτουργεί ξανά και μας υποδέχεται στο μπαρ του 6ου ορόφου. Θέα που κόβει την ανάσα – Ακρόπολη, Λυκαβηττός, ιστορικό κέντρο και Κεντρική Αγορά – η μεγαλύτερη μπάρα ποτών και κοκτέιλ της Αθήνας σε ταράτσα και ένας ειδικά διαμορφωμένος, για να λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, χώρος μας περιμένουν καθημερινά στην κορυφή ενός από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης. Το διατηρητέο νεότερο μνημείο Ολυμπιάς και η αθηναϊκή φιλοξενία μας συστήνονται ξανά.

 

OLYMPIAS, THE ROOFTOP BAR: Μουσική στην Πανσέληνο, στην καρδιά της Αθήνας

 

Μουσική στην Πανσέληνο

Στην πρώτη μεγάλη πανσέληνο του καλοκαιριού, την πανσέληνο της φράουλας, το Olympias, the rooftop bar, στο ιστορικό κτίριο του Ξενοδοχείου Ολυμπιάς, στην γωνία Αθηνάς 57 & Σοφοκλέους, προσκαλεί τους φίλους του σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά. Έχοντας εξασφαλίσει την σύμπραξη της Βικτωρίας Κιαζίμη (πιάνο) και του Σπύρου Αρκούδη (τρομπέτα), θα παρακολουθήσουμε την πορεία του μαγευτικού φεγγαριού από την κορυφή του Υμηττού, πάνω από την Ακρόπολη και πέρα προς τον Σαρωνικό. Η μουσική με νότες τζαζ, αλλά και στις παρυφές του κλασικού, πάντα αισθησιακή και καλοκαιρινή θα «συνομιλεί» με τα υπέροχα cocktails του μπαρ και το φεγγάρι. Τρίτη, 14/6 Αθηνάς 57 & Σοφοκλέους, στον 6ο όροφο από τις 20.00

 

OLYMPIAS, THE ROOFTOP BAR: Μουσική στην Πανσέληνο, στην καρδιά της Αθήνας

 

Οι καλλιτέχνες

Η Βικτωρία - Φιοράλµπα Κιαζίµη είναι µαθήτρια της Ντόρας Μπακοπούλου, από την τάξη της οποίας αποφοίτησε παίρνοντας δίπλωµα µε άριστα παµψηφεί και πρώτο βραβείο. Έχει δώσει ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Γαλλία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Κίνα). Έχει ερμηνεύσει για το Τρίτο πρόγραµµα ενώ έχει εµφανιστεί και στο θέατρο. O Σπύρος Αρκούδης ξεκίνησε τις µμουσικές του σπουδές στη Φιλαρµονική Εταιρία Κυνοπιαστών µε δάσκαλο τον Γ. Αρκούδη. Συνέχισε στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην τάξη του Σωκράτη Άνθη (Δίπλωµα µε Άριστα - 2007).Συνέχισε τις σπουδές του στην ακαδηµία του Freiburg και στην Ακαδηµία του Hannover. Έχει συνεργαστεί µε σηµαντικές ορχήστρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κορυφαίος τροµπετίστας της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Οδηγός Διασκέδαση