ADVERTORIAL

 

Οι Dub Pistols έρχονται στην Αθήνα κι αυτό σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε για το πρώτο μεγάλο πάρτι της άνοιξης! Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια –πάρα πολύς καιρός για όσους αγαπάμε τους «dub πιστολάδες»– θα νιώσουμε ξανά την ενέργεια ενός από τα πιο γνωστά punk & ska acts του πλανήτη. 

 

Το Σάββατο 20 Μαΐου μάς περιμένει στο Arch ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live φτιαγμένο από το μοναδικό μουσικό μείγμα των Dub Pistols, γεμάτο από reggae, ska, punk, hip-hop, breaks, beats και drum ‘n’ bass. Ένα υπερθέαμα γεμάτο dub σεισμικές δονήσεις, εκρηκτικά χάλκινα, επικά ντραμς και μπάσα. Στις αποσκευές τους φέρνουν το ολόφρεσκο νέο άλμπουμ τους με τίτλο «Frontline» (2023) που αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι οι Dub Pistols είναι πραγματικοί δάσκαλοι της τέχνης τους.

 

Οι Dub Pistols μετά από τέσσερα χρόνια ξανά στην Αθήνα
Φωτ.: Αφροδίτη Ζαγγανά

 

Το άλμπουμ αποπνέει μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα κινείται ανάμεσα σε κλασικούς ρυθμούς raga με το «That’s no lie», πιο σκοτεινά κομμάτια που κρύβουν μια αισθητική «Ghost Town», όπως το single «Moving On» και νοσταλγικά κομμάτια από τις ηδονιστικές μέρες των Dub Pistols, όπως το «Soundboy Killa». Το καταπληκτικό set list περιλαμβάνει και τη διασκευή τους στο θεμελιώδες «Blue Monday» των New Order που κυκλοφόρησε το 2021, συμπληρώνοντας ένα εκρηκτικό live act που αποδεικνύει ότι αποτελούν μία από τις καλύτερες μπάντες αυτού του είδους!

 

Το κλίμα θα προετοιμάσουν οι Babo Koro, μπλέκοντας ιδανικά την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και τις πολυφωνίες με την αίσθηση του swing, την τσιγγάνικη περιπλάνηση και τη λαϊκή απλότητα και θα μας παρασύρουν σε ένα εκρηκτικό ταξίδι γεμάτο χορευτική διάθεση και μουσικές εναλλαγές που ακροβατούν μεταξύ γλεντιού και συναυλίας. Μετά την απογειωτική εμφάνιση των Dub Pistols θα ακολουθήσει after party με τον καλύτερο Jungle Dj παγκοσμίως, Aries, και τους Fleck, Bass Delight, SGT. Rookie και MC Yinka για να απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται αυτήν τη βραδιά.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

ARCH Club - Live Stage: Ελασιδών 6, Γκάζι

Διοργάνωση: Enter Events & TMR Entertainment

Προπώληση Εισιτηρίων viva.gr

Οδηγός Διασκέδαση