Οι ανανεωτές του σύγχρονου Psy Trance ήχου Vini Vici έρχονται στο Bolivar Beach Bar

Μαζί τους η ανερχόμενη Reality Test

Newsroom 25.7.2019 | 17:30

Αυτή την Παρασκευή 2 Αυγούστου, το πιο σύγχρονο, χορευτικό και ήδη χαρακτηρισμένο ως το highlight act της φετινής dance φεστιβαλικής σεζόν στον πλανήτη, σχήμα των Vini Vici καταφθάνει στην Αθήνα, στο Bolivar Beach Bar. Μαζί τους η Reality Test, η σημαντικότερη γυναίκα παραγωγός της Psy Trance μουσικής. Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο show από την FSI Events και μια μοναδική εμφάνιση που θα σας καθηλώσει.

 

Το super hot και viral ξεσηκωτικό δίδυμο των Vini Vici έρχεται για να μας προσφέρει απλόχερα τους κατακλυσμικούς, αυθεντικούς και γοητευτικούς του ήχους που το έχουν τοποθετήσει πολύ πιο πέρα από το παγκόσμιο ψυχεδελικό φάσμα. Χωρίς καμιά αμφιβολία το πρωτοποριακό αυτό δίδυμο με τη μοναδικότητα του ήχου του κατάφερε να οδηγήσει την psy σκηνή σε μια καινούρια εποχή.

 

Η θεμελιώδης επιτυχία τους είναι πως κατόρθωσαν να συνενώσουν κάτω από τον ήχο τους fans από διαφορετικές έως κι αντίθετες μουσικές κατευθύνσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως δέχονται διαρκώς προτάσεις για συνεργασίες πάνω σε κομμάτια από καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικά είδη όπως EDM, Trap, Trance αλλά κι από τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alok, W&W, Trumbet κ.ά.

 

Οι ανανεωτές του σύγχρονου Psy Trance ήχου Vini Vici έρχονται στο Bolivar Beach Bar

 

Πρώτοι σε πωλήσεις και ταυτόχρονα κάτοχοι του ρεκόρ πωλήσεων σε όλα τα είδη της χορευτικής σκηνής έχουν εξελιχθεί σε βασικούς headliners από τα πιο underground έως τα πιο κοσμικά μουσικοχορευτικά γεγονότα του πλανήτη αλλά και στην τελική επιλογή για τα "opening ceremonies" στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ, εκτοπίζοντας μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.
Αποτελούν το πιο unique σχήμα που έχει αναδειχθεί ποτέ ανάμεσα σε μουσικές κατηγορίες Trance, EDM, Progressive, Psy trance, όπως προκύπτει άλλωστε και από την Νο 1 θέση τους σε πωλήσεις για τις δύο συνεχόμενες τελευταίες χρονιές, από κάθε είδος της χορευτικής μουσική βιομηχανίας.

 

Αμέτρητα gigs ανά τον πλανήτη, συνεργασίες με τεράστια ονόματα της ηλεκτρονικής dance μουσικής όπως οι Astrix, Armin Van Buuren, KSHMR, Dimitri Vegas & Like Mike, κυκλοφορίες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία ("Great Spirit", "The Tribe", "FKD up Kids", "In & Out" κ.ά.) σε μερικά από τα μεγαλύτερα trance labels, όπως η Iboga, με πάνω από 15.000.000 YouTube hits. Αναμφίβολα, οι Vini Vici έχουν καταφέρει να γιγαντώσουν την Psy Trance μουσική στο ευρύ κοινό και έχουν θέσει τις βάσεις για μία τεράστια καριέρα.

 

Οι ανανεωτές του σύγχρονου Psy Trance ήχου Vini Vici έρχονται στο Bolivar Beach Bar

 

Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια τους, το "Great Spirit", βοήθησε την εξέλιξή τους προς τη δόξα μιας κι εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια για το 2017 με τους ανεπανάληπτους λυρικούς του ύμνους. Από την κυκλοφορία του και μετά εκατομμύρια οπαδών παγκοσμίως έχουν τραγουδήσει τους ύμνους του κομματιού.

 

 

Μαζί τους η πριγκίπισσα της Psy Trance Reality Test, η σημαντικότερη γυναίκα παραγωγός και όπως την αποκαλούν οι ίδιοι "Female Vini Vici". Η Nica Iliuhin 29 χρονών, με έδρα το Τελ Αβίβ και το Βερολίνο, εδώ και μερικά χρόνια έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο της progressive Psy Trance με τις μελωδικές και γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις της και έχοντας ήδη εισαγάγει στοιχεία στον ήχο της που χαρακτηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις παραγωγές της. 

 

Info

Vini Vici @ Bolivar Beach Bar

 

Παρασκευή 2 Αυγούστου

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Προπώληση: 15€ | Ταμείο: 15€

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

 

Official Facebook Event Page

Official Facebook Page

Official YouTube Page

Official Google Map

 

Οδηγός Διασκέδαση