Ο Delano Smith στην Αθήνα

Ο διάσημος DJ από το Ντιτρόιτ στα decks του Steam Club για μία βραδιά

Newsroom 4.3.2016 | 16:50

Το θρυλικό όνομα του Delano Smith είναι συνυφασμένο με την ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Detroit από τα τέλη του 1970. Υπήρξε αναμφίβολα η κύρια πηγή έμπνευσης των μετέπειτα θεμελιωτών της Detroit house και techno, οι οποίοι αναδύθηκαν από την πόλη που άλλαξε τη ροή στη μουσική ιστορία.

 

Ο συνιδιοκτήτης του label Mixmode Recordings και μέλος του ιστορικού "Detroit Beatdown project" ανήκει στο πρώτο κύμα των νέων που ανέλαβαν καθήκοντα DJ και residencies στα καλύτερα club της πόλης. Με άκρως ενδιαφέροντα sets και διαχρονικά releases σε δισκογραφικές εταιρίες όπως οι Third Ear Recordings και Sushitech Records, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αιχμαλωτίζει τη φαντασία του κοινού με μοναδικό τρόπο.


Ο Delano Smith έρχεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα μετά απο τα MOVE Detroit Education, το Maze και το Cariocas beach bar. Την Παρασκευή 11 Μαρτίου καταλαμβάνει τα Decks του Steam Athens Club μαζί με τους The Cripples (Sunshine Pedro & Locke), ιδρυτές του Walk the night και Move project, και τον John Chouliaras.

 

 

Walk the night presents Delano Smith, The Cripples (Sunshine Pedro & Locke) & John Chouliaras

Steam Athens (Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι)

Παρασκευή 11 Μαρτίου, μετά τα μεσάνυχτα

facebook event