Johnnie Walker: Ο μεγάλος χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το Johnnie Walker και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μας προσκαλούν να απολαύσουμε τη live μουσική ξανά μαζί.

The LiFO team, 16.6.2022 | 19:22

 

Αυτό το καλοκαίρι, το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, γιορτάζει τη live μουσική και ταξιδεύει μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «ELEFTHEROS TOUR». Μία περιοδεία σε αγαπημένους προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, μεγάλους συναυλιακούς χώρους και παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, που θα μας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις.

 

To Johnnie Walker μεγάλος χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Κωνσταντίνου Αργυρού

 

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία τους τον περασμένο χειμώνα, με το διαφημιστικό σποτ για την επιστροφή μας στην κανονικότητα, με τίτλο Keep Walking Together”, όπου ενέπνευσαν την αισιοδοξία για το μέλλον, εξύμνησαν τη δύναμη της συνεργασίας, της συνύπαρξης και της ομαδικότητας και κάλεσαν το ελληνικό κοινό να στηρίξει τη live μουσική, που έκανε τότε την επανεκκίνηση της, οι δύο πλευρές συνεχίζουν να δημιουργούν και να «περπατούν» μαζί.

 

ELEFTHEROS TOUR: μια περιοδεία υψηλών προδιαγραφών με την υποστήριξη του Johnnie Walker, όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ταξιδέψει στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους σε Ελλάδα και Κύπρο για να προσφέρει μια φαντασμαγορική παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με εντυπωσιακά σκηνικά, light show και μεγάλες εκπλήξεις!

 

To Johnnie Walker μεγάλος χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Κωνσταντίνου Αργυρού

 

Οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας του «ELEFTHEROS TOUR»:

 

14 Ιουνίου: Ιωάννινα, Θέατρο ΕΗΜ

 

16 Ιουνίου: Θεσσαλονίκη, Καυταντζόγλειο Στάδιο

 

Μαζί με Ελένη Φουρέιρα | Special Guest: Light & Rack 

 

20 Ιουνίου: Πάτρα, Στάδιο Παναχαϊκής

 

Μαζί με Ελένη Φουρέιρα

 

26 Ιουνίου: Λάρισα, Στάδιο Αλκαζάρ

Μαζί με Ελένη Φουρέιρα

 

Το Johnnie Walker και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δείχνουν για ακόμα μία φορά το δρόμο και μας προσκαλούν να απολαύσουμε τη live μουσική ξανά μαζί. Μείνετε συντονισμένοι, στα social media και τον επίσημο λογαριασμό του Johnnie Walker στο Instagram για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τις συναυλίες του «ELEFTHEROS TOUR».

 

#JohnnieWalker

#KeepWalking

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδηγός Διασκέδαση