Μπορεί ο  μύθος να θέλει την Σταχτοπούτα να μαζεύεται τα μεσάνυχτα, αλλά στο Cinderella της καρδιάς μας, το μαγαζί που όλοι αγαπήσαμε και όλοι αγαπάμε και έχουμε μόνο όμορφες αναμνήσεις, το κέφι απλά ζωντανεύει χωρίς να ανησυχεί για παραμύθια. Αν και ένα εναλλακτικό disco nightspot που κρατάει από το 2015, έχει ξεκάθαρα χτίσει τον δικό του μύθο χάρη σε δύο βασικούς παράγοντες: την φιλοξενία του και την αγάπη του κόσμου του.

 

To Cinderella επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα για να συνεχίσει το μύθο του

 

Μέχρι και σήμερα έχουμε συνδυάσει το Cinderella με κορυφαίες μουσικές επιλογές από την disco era και τον υπέροχο χώρο του στο Κολωνάκι που έχει γίνει το talk of the town σε κάθε γειτονιά και προάστιο της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο που από το ξεκίνημά του, το Cinderella προσελκύει ανθρώπους από κάθε γωνιά της πόλης, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε διάθεση και φύλα, γιατί έχει μόνο ένα στόχο. Να συνεχίσει να δίνει τη χαρά που όλοι βιώσαμε, όταν χορέψαμε για πρώτη φορά στο ρυθμό της μουσικής του.

 

To Cinderella επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα για να συνεχίσει το μύθο του

 

Αυτό το Σάββατο είναι το πιο ιδιαίτερο του Δεκέμβρη, γιατί το Cinderella επιστρέφει κοντά μας. Επιστρέφει με το κορυφαίο design του Κωνσταντίνου Βογιατζή (Yatzer). Επιστρέφει με τις ντισκόμπαλες και την ανανεωμένη του πίστα και τον γεμάτο καθρέφτες χώρο του. Επιστρέφει με τον αγαπημένο Χάρη Πάνου πίσω από τα decks και με το Cinderella να ετοιμάζει και άλλες guest εμφανίσεις με θεματικές κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Επιστρέφει, κυρίως όμως, με όλη αυτή την ενέργεια και την  ζεστασιά, που τόσο αγαπήσαμε και τόσο μας έλειψε. Με τη γλυκιά νοσταλγία μιας άλλης εποχής, που έχει όμως ακόμη να δώσει τόσα πολλά στην τωρινή.

 

To Cinderella επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα για να συνεχίσει το μύθο του

 

Το Cinderella είναι έτοιμο να συνεχίσει τον μύθο του αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 23.30 και για όλο το πέρας της σεζόν και το μόνο που ζητάει από σένα, είναι να είσαι εκεί.

Γιατί όσο χρόνια και να περάσουν, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα μαγαζιά που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, μέσα από την πρώτη μελωδία, στην πρώτη στροφή της ντισκόμπαλας.

 

Cinderella
Λεβέντη 3, Κολωνάκι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 7222977

 

Οδηγός Διασκέδαση