Βρήκαμε πού θα φάμε free burgers και πού θα δούμε stand up comedy αυτή την Κυριακή

Στις 24/11 η Κατερίνα Βρανά και η Χρύσα Κατσαρίνη μας περιμένουν στο Ωδείο Αθηνών μαζί με το CU Around και τα Simply Burgers.

Newsroom 21.11.2019 | 14:35

Burgers, φίλοι, stand up comedy, γέλιο: Υπάρχει άραγε καλύτερος συνδυασμός;

 

Τα δύο τελευταία χρόνια, το CU Around έχει συνδυάσει όλα τα παραπάνω σε ένα event που έχει κερδίσει την αγάπη (και το στομάχι) μας και φέτος μας προσκαλεί σε ακόμα ένα CU Stand Up Bites για τρίτη χρονιά, σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο.

 

Την Κυριακή 24/11 στις 18:30, θα βρισκόμαστε στο Ωδείο Αθηνών μαζί με τους φίλους μας, όπου η Κατερίνα Βρανά και η Χρύσα Κατσαρίνη, δύο από τις πιο ταλαντούχες stand up comedians της Ελλάδας θα μας περιμένουν για να ένα ξεκαρδιστικό απόγευμα.

 

Βρήκαμε πού θα φάμε free burgers και πού θα δούμε stand up comedy αυτή την Κυριακή

 

Το πρώτο μέρος της εξίσωσης καλύφθηκε, οπότε το μόνο που μένει είναι τα free burgers από τα Simply Burgers, καθώς το γέλιο, λένε, κάνει κοιλιακούς και ποιος θέλει κοιλιακούς όταν μπορεί να φάει ένα burger; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με κάθε κωδικό από το CU μπορείτε να φέρετε κι έναν φίλο/η σας, που θα είναι εκεί για εσάς αν, για παράδειγμα, σας έχει κολλήσει κάποιο μαρουλάκι στα δόντια.

 

Άρα, Burgers + Ωδείο Αθηνών + Stand Up Comedy: Η καλύτερη δυνατή εξίσωση για το απόγευμα της Κυριακής, με το CU Around και τα Simply Burgers.

  

Για να χορτάσετε γέλιο και free burgers, στείλτε standup στο 54646 (0,2€/κωδικό).

 

Τι πρέπει να θυμάστε: 

1. Η εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές CU και για το +1 τους

2. Με κάθε κωδικό μπαίνουν δύο άτομα, ο κάτοχος του αριθμού και ο/η φίλος/η του

3. Ελάτε νωρίς γιατί αν γεμίσει, γέμισε!

 

Δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο CU Stand Up Bites: 

 

 
Οδηγός Διασκέδαση