Tο Bolivar Beach bar υποδέχεται τον Mahmut Orhan

Full Moon Party το Σάββατο 18 Μαΐου

Newsroom 15.5.2019 | 14:28

Tο Bolivar Beach bar υποδέχεται το Σάββατο 18 Μαΐου την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού με τους soulful deep house ήχους του ανερχόμενου Τούρκου παραγωγού Mahmut Orhan.

 

Ετοιμαστείτε για μια από τις πιο ατμοσφαιρικές βραδιές του Bolivar, με έναν από τους καλύτερους DJs της γενιάς του που θα μας απογειώσει κάτω από το φως του γεμάτου φεγγαριού. Support DJ Set από τους Dino MFU & Steph.


Ο Τούρκος Superstar Mahmut Orhan, ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια της dance σκηνής, παρουσιάζει έναν φρέσκο συνδυασμό soulful deep house και groovy indie dance ήχων, τα οποία διανθίζει εξαιρετικά με worldly elements από τις προσωπικές του πολιτιστικές εμπειρίες.

 

Γεννημένος στην Μπούρσα της γειτονικής μας Τουρκίας, δεν θα μπορούσε παρά να έχει επηρεαστεί από τα ποικιλόμορφα ακούσματα της Ανατολής.

 

Το πρώτο του hit ήρθε το 2015 με το instrumental κομμάτι "Age of Emotions". To 2016 σημείωσε τεράστια επιτυχία με το mega hit τραγούδι "Feel (feat. Sena Sener). Εξαιρετικό και το remix του πάνω στο μουσικό θέμα του παγκόσμιου τηλεοπτικού φαινομένου που ακούει στο όνομα Game of Thrones.

 

Το 2018 ήρθε και η μεγάλη επιστροφή στην κορυφή των διεθνών charts και playlists με τον ολοκαίνουργιο ύμνο του περσινού καλοκαιριού "6 Days".


Με σταθερά βήματα ο Mahmut Orhan πλησιάζει στην κορυφή της παγκόσμιας dance κοινότητας και είναι βέβαιο πως σύντομα ο χαρακτηριστικός του ήχος θα κυριαρχήσει.

 

Tο Bolivar Beach bar υποδέχεται τον Mahmut Orhan

 

Info

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπίρα (cocktails - special drinks + 3€)

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου 

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

 

Official Facebook Event Page

Official Facebook Page

Official You Tube Page

Official Google Map 

Οδηγός Διασκέδαση