Το Bolivar Beach Bar ανοίγει ξανά

Το Bolivar Beach Bar ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας

The LiFO team, 11.6.2020 | 19:00

Το Bolivar Beach Bar μετά το τέλος της δύσκολης περιόδου για όλο τον πλανήτη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Καθημερινά από τις 8 το πρωί έως την δύση του ηλίου το καλοκαιρινό στέκι θα υποδέχεται τους επισκέπτες.

 

Το Bolivar θα λειτουργήσει με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και η υγεία όλων όσων βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σκοπό θέλει να συμβάλλει στη διασκέδαση με ασφάλεια.

 

Λόγω των συνθηκών και για να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας αλλά και με αίσθημα ευθύνης μέχρι να προκύψουν νέες θετικές εξελίξεις αποφάσισε να μην εξαντλήσει τις δυνατότητες που προσφέρει ο νόμος σε ότι αφορά των μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του. Έτσι, χάρη και στον μεγάλο εξωτερικό χώρο που διαθέτει, τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί σε αποστάσεις ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που προτείνουν οι ειδικοί.

 

Έχει προμηθευτεί ειδικό εξοπλισμό με ατμό για την άρτια απολύμανση όλων των επιφανειών κι έχουν τοποθετηθεί πλεξιγκλάς στις μπάρες για το διαχωρισμό των τραπεζιών. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα bar, στα σημεία υποδοχής του κοινού, σε άλλα διακεκριμένα σημεία και στις τουαλέτες συσκευασίες απολύμανσης χεριών. Οι ξαπλώστρες απολυμαίνονταν στην αρχή και στο τέλος λειτουργίας και μετά από κάθε αλλαγή πελάτη, ενώ οι τουαλέτες κάθε 15 λεπτά και μετά από κάθε χρήση.

 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πέρα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, θα συμβάλλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας απορία