Αύγουστος στο KALUA

Απογεύματα διασκέδασης στη Μύκονο

Newsroom 29.7.2016 | 12:47

MELANIE RIBBE & MICOL DANIELI

Δευτέρα 1 Αυγούστου

Ο Αύγουστος ξεκινά δυναμικά στο Kalua με δύο κορίτσια που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη!

 

Αφού σάρωσε τις πασαρέλες παγκοσμίως ως ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο, η Melanie Ribbe στράφηκε στη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική σπουδάζοντας στο London Academy Of Music Production. Η άνοδός της στη λίστα με τους επιτυχημένους ήταν σύντομη, αφού τόσο οι παραγωγές της, όσο και τα DJ sets της προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων του χώρου. H Melanie είναι φέτος μια από τις resident DJs του πασίγνωστου Amnesia club στην Ibiza αποκτώντας ορκισμένους fans.

 

Αύγουστος στο KALUA
Micol Danieli - Το γούστο της είναι πιστό στις ρίζες του underground και του old school ήχου, φιλτραρισμένα με μια πολύ φρέσκια ματιά.

 

Η Micol Danieli γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρώμη και ασχολήθηκε με τη μουσική ως πιανίστρια σε μικρή ηλικία. Η αγάπη της και η συνεχής της διάθεση για μάθηση και καλή μουσική την οδήγησε σύντομα πίσω από τα decks, αλλά και στην παραγωγή με κυκλοφορίες που έφτασαν αμέσως στο top 10 του Beatport. Το γούστο της είναι πιστό στις ρίζες του underground και του old school ήχου, φιλτραρισμένα με μια πολύ φρέσκια ματιά. Καθόλου παράδοξες οι αξιώσεις που έχουν όλοι από τη Micol και ο ενθουσιασμός για την επόμενή της κίνηση...

 

Δύο από τα πιο ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του γυναικείου DJing μαζί στα decks του Kalua τη Δευτέρα 1 Αυγούστου!

 

MARK KNIGHT

Αύγουστος στο KALUA
Είναι περισσότερο από σαφές πως η μουσική του ιστορία και πορεία επηρεάζουν άμεσα και δυναμικά το γίγνεσθαι στη χορευτική μουσική.

Παρασκευή 5 Αυγούστου

Τεράστια καριέρα, τεράστια γκάμα, εξαιρετικές κυκλοφορίες και συνεργασίες, ο Mark Knight είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιδραστικά ονόματα στο χώρο της χορευτικής μουσικής σήμερα!

 

Ο δαιμόνιος και αεικίνητος Βρετανός αποτελεί role model και παράδειγμα προς μίμιση για τους καλλιτέχνες, σήμερα. Πολύ επιτυχημένος DJ/Remixer/παραγωγός, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου (Faithless, Underworld, Basement Jaxx, κ.α), είναι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης των βραβευμένων δισκογραφικών εταιριών Toolroom και Toolroom Trax που κυκλοφορούν διαμάντια και το ραδιόφωνό του, το Toolroom Radio, έχει 13,5 εκατομμύρια ακροατές σε 60 χώρες του κόσμου! Είναι περισσότερο από σαφές πως η μουσική του ιστορία και πορεία επηρεάζουν άμεσα και δυναμικά το γίγνεσθαι στη χορευτική μουσική.

 

Δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά του μια στάση στη Μύκονο και στο Kalua αυτό το καλοκαίρι! Ζήστε από κοντά τη μαγεία του Mark Knight την Παρασκευή 5 Αυγούστου!

 

KERRI CHANDLER

Αύγουστος στο KALUA
Ο Kerri Chandler είναι αδιαμφισβήτητα ένας ζωντανός θρύλος και ένας από τους δημιουργούς της deep house.

Τετάρτη 10 Αυγούστου

Στην καταγεγραμμένη Ιστορία της χορευτικής μουσικής, το όνομα του Kerri Chandler είναι σίγουρα γραμμένο με χρυσά γράμματα!

 

Ο Kerri Chandler είναι αδιαμφισβήτητα ένας ζωντανός θρύλος και ένας από τους δημιουργούς της deep house. Μεγαλωμένος στο New Jersey και καταγόμενος από μουσική οικογένεια, ξεκίνησε να παίζει μουσική στα 13 του χρόνια αποκτώντας τεράστια εμπειρία και γνώση των καταβολών της soul και τις disco, αλλά και της πραγματικής underground κουλτούρας της Νέας Υόρκης.

 

Από την πρώτη του κυκλοφορία το 1991στην Atlantic, βάζει την υπογραφή του μόνο σε εξαιρετική μουσική που τον έκανε παγκόσμια γνωστό για το ταλέντο του και δημιούργησε ολόκληρη σχολή, αφού ο ήχος του είναι μοναδικά αναγνωρίσιμος και πραγματικά ιδιαίτερος.

 

Ο πρωτοπόρος Kerri Chandler θα βρίσκεται στα decks του Kalua την Τετάρτη 10 Αυγούστου!

 

THE CUBE GUYS

Αύγουστος στο KALUA
Τους ένωσε η αγάπη για την uplifting και happy πλευρά της house και η διάθεση για ποιοτικές κυκλοφορίες.

Παρασκευή 12 Αυγούστου

Ένας μίκτης, τέσσερα χέρια, δύο εξαιρετικοί DJs που παίζουν back 2 back...

 

Το project των The Cube Guys δημιουργήθηκε το 2005 από δύο ταλαντούχους Ιταλούς παραγωγούς, τον Roberto Intrallazzi και τον Luca Provera. Τους ένωσε η αγάπη για την uplifting και happy πλευρά της house και η διάθεση για ποιοτικές κυκλοφορίες. Η πορεία τους προς την αναγνώριση ήταν εύκολη και σύντομη, αφού τα μεγαλύτερα αστέρια του χώρου, με πρώτο τον Roger Sanchez, αγκάλιασαν τον ήχο τους.

 

Τα κομμάτια τους έχουν κυκλοφορήσει σε κάποιες από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρίες του χώρου, διατηρώντας πάντα τη συνταγή της επιτυχίας. Οι The Cube Guys είναι, επίσης, πολύ επιτυχημένοι remixers, αφού έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε τραγούδια των Moloko, Yello, Ultra Nate, Roger Sanchez, Sophie Ellis Bextor, Bob Sinclar, Coolio, Romanthony, κ.α.

 

CLAPTONE

Αύγουστος στο KALUA
Ο Claptone είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του ελληνικού κοινού και του ελληνικού ραδιοφώνου με μεγάλη παρουσία στο πρόγραμμά τους.

Δευτέρα 15 Αυγούστου

Πριν από τέσσερα χρόνια ένα περίεργο, μαγικό πουλί εμφανίστηκε στον κόσμο από τα βάθη ενός αρχαίου δάσους για να ανοίξει τα φτερά του και να μοιράσει στον κόσμο τη σοφία του...

 

Κανείς δεν εχει δει το πρόσωπο του πολύ επιτυχημένου Βερολινέζου παραγωγού, αφού εμφανίζεται παντού φορώντας την πασίγνωστη, πια, χρυσή μάσκα πουλιού. Αυτό που ξέρουν όλοι, όμως, είναι η μουσική του. Από το 2012 που έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της house και της deep house τα κομμάτιατου φτάνουν αμέσως στα top των πωλήσεων στο beatport,αλλά και στη συνείδηση των πολλών φανατικών ακροατών του.

 

Ο Claptone είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του ελληνικού κοινού και του ελληνικού ραδιοφώνου με μεγάλη παρουσία στο πρόγραμμά τους.

 

Ο πιο επώνυμος 'ανώνυμος' καλλιτέχνης της χορευτικής μουσικής θα βρίσκεται στο Kalua τη Δευτέρα 15 Αυγούστου!

 

RIVA STARR

Αύγουστος στο KALUA
Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του τη Νάπολη ως DJ και παίζοντας 10ωρα sets, για να φτάσει σήμερα να έχει μόνιμα στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρασκευή 19 Αυγούστου

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στη χορευτική μουσική σκηνή σήμερα που όχι μόνο έχει πραγματικά καταφέρει να μην κατηγοριοποιηθεί σε ένα είδος, αλλά και συγχρόνως να μην έχει το παραμικρό κόστος στην καριέρα του αυτή η 'ηχητική αναζήτηση', αυτός είναι ο Stefano Miele aka Riva Starr.

 

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του τη Νάπολη ως DJ και παίζοντας 10ωρα sets, για να φτάσει σήμερα -με έδρα του το Λονδίνο- να έχει μόνιμα στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και τα αυτιά τόσο του κόσμου, όσο και των συναδέλφων του που αδημονούν για το ποιά θα είναι η επόμενή του κίνηση.

 

Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Snatch! Records, η οποία πλέον έχει τη δική της σκηνή στο Creamfields Festival, ο Riva Starr είναι περιζήτητος στα μεγαλύτερα και πιο γνωστά clubs παγκοσμίως. Συνεργάζεται με μεγαθήρια του χώρου, όπως οι Fatboy Slim, Horace Andy και Arthur Baker και βάζει τη δική του στάμπα ως remixer σε κομμάτια των Wiley, London Grammar, Usher, Plan B, Armand Van Helden, κ.ά.


Μοναδικός πίσω από τα decks, ο Riva Starr δεν παίζει απλά δικά του κομμάτια, ή άλλων, αλλά δικές του εκδοχές πασίγνωστων τραγουδιών από τους Daft Punk έως τους The Doors που κυριολεκτικά τρελαίνουν το κοινό!

 

Μην χάσετε τη μοναδική του εμφάνιση την Παρασκευή 19 Αυγούστου στο Kalua!