4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 1.4.2016 | 18:39

 

Και άλλες 2 για την Παρασκευή!

 

Dj Krush

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Πρωτοπόρος και μεγάλη επιρροή για πολλούς beatmakers, dj's και παραγωγούς από το χτες μέχρι και σήμερα, ο Ιάπωνας Hideaki Ishi, ή αλλιώς Dj Krush, έρχεται στην Αθήνα για ένα και μοναδικό show στην Ελλάδα.Και στο ιδανικό timing, αφού μετά από 11 χρόνια αναμονής ήρθε η ώρα να απολαύσουμε live την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, "Butterfly Effect", πλαισιωμένη και από παλιές αγαπημένες παραγωγές. Μαζί μας θα βρίσκονται από την εγχώρια σκηνή οι καλύτεροι του είδους, Rsn & Billa Qause, με τις καινούργιες τους κυκλοφορίες, "Analog Memories" & "Zentai Teki Ni The EP" αντίστοιχα.

 

1/4, 21:00, Passport Art, Ανδρούτσου 151 και Β. Γεωργίου, είσοδος: €12-18

 

 

An Anatolian Spring Affair w/ Mehmet Aslan

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To mobile party Yes it does!! Sure it does!! σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι, την πρώτη μέρα του Απρίλη, που σκοπό έχει να γιορτάσει το τέλος του χειμώνα και παράλληλα τον ερχομό της αθηναϊκής άνοιξης. Μεγάλος καλεσμένος της βραδιάς ο Mehmet Aslan. O Ελβετός, τουρκικής καταγωγής, DJ απέκτησε φήμη χάρη στη μοναδική ικανότητά του να αναμειγνύει παλιά κομμάτια τουρκικής funk, disco και rock με σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.


1/4, 23:45, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, είσοδος ελεύθερη

 

Avener

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Avener επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, στο πλαίσιο του Bonjour Athènes Dance Festival, που διοργανώνεται στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall. «To Let Myself Go», «Hate Street Dialogue», «Panama» και «Fade Out Lines» είναι μόνο μερικά από τα πιο γνωστά του κομμάτια, τα οποία αναμένεται να παίξει ζωντανά και στην Αθήνα. Στη σκηνή με τον Γάλλο παραγωγό θα βρεθεί το ντουέτο των Synapson, αλλά και η πρώτη τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, Phoebe Killdeer.


2/4, 20:00, Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, είσοδος: €25-29.

 

CoalMiners presents: a Special 60's Allnighter Event with vinyl Groovy tunes till dawn

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι CoalMiners (Ανθρακωρύχοι ) μπαίνουν αισίως στον όγδοο χρόνο της ζωής τους, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις με οδηγό τους πάντα, το αγαπημένο τους τρίπτυχο:  Δεκαετία του '60, Βινύλιο και 45άρια αυθεντικής κοπής ! Με καλεσμένους τους Basements από την Θεσσαλονίκη.

 

2/4, 22:30, Lost N Found, Κεραμεικού 53, είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

Andrew Weatherall w/ Morah, Chevy

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Από τις σκοτεινές μέρες του acid house και το Λονδρέζικο underground στο pop στερέωμα. Απο τον Balearic ήχο στους πειραματισμούς με την minimal techno. Απο το ηλεκτρονικό rock στο rockabilly. Οι παραπάνω διαδρομές του πολυσχιδή Βρετανού DJ και μουσικού παραγωγού, δεν αρκούν για να περιγράψουν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει στη μουσική πραγματικότητα ο Anrdew Weatherall εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια. Παραμένει ακμαίος μετά τα 50 του κι αποτελεί έναν από τους τελευταίους μουσικούς πιονιέρους της Μεγάλης Βρετανίας και την ζωντανή dance – και όχι μόνο-ιστορία της. Μαζί του στα decks, θα έχουν την τιμή να βρεθούν ο ιδρυτής του μουσικής πλατφόρμας Phormix, Morah και ο resident DJ Chevy.

 

2/4, μετά τα μεσάνυχτα, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι είσοδος: €15

 

 

 


M-F-X MEETS BOILER

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Βερολινέζος M-F-X  κάνει μια στάση από το Boiler για να παίξει τους ήχους που λατρεύει όπως το raw junk, techno, garage, analog, κ.α. M-F-X  είναι το νέο πρότζεκτ του Thomas Mahmoud-Zahl. Έχει δουλέψει από τους Coil μέχρι τους Mouse on Mars.

 

2/4, 23:00, Boiler, Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη.