Το πρώτο πρωινό της χρονιάς σερβίρεται στα TGI Fridays! Η αγαπημένη συνήθεια επιστρέφει και φέτος, πιο ανανεωμένη και απολαυστική από ποτέ. Από τις 4:30 τα ξημερώματα έως και τις 9:00 το πρωί, τα TGI Fridays™ Κηφισιάς σας περιμένουν μετά το ξενύχτι και σερβίρουν το πιο νόστιμο πρωινό.

 

Ο πλούσιος μπουφές θα περιλαμβάνει φρεσκοψημένα waffles, pancakes με λαχταριστά Fridays toppings, eggs benedict με homemade Hollandaise, mini hot dogs, το αγαπημένο σε όλους Mac & Cheese, δροσερά chia puddings,  ένα απίθανο dessert corner και ένα σωρό άλλες νοστιμιές! Συνδυάστε τις πιο απολαυστικές γεύσεις με μία ζεστή κούπα τσάι ή καφέ και τη θετική ενέργεια που πάντα υπάρχει στα TGI Fridays και ξεκινήστε τη χρονιά με την καλύτερη διάθεση.

 

Ελάτε να απολαύσετε το πρώτο και σημαντικότερο πρωινό πρωινό της χρονιάς παρέα με τα TGI Fridays™ και την υποστήριξη των Philadelphia, DOUWE Egberts, Lipton, Hellmann’s & Nutella. Say Yes To Magic και όλα θα πασπαλιστούν με χρυσόσκονη, Χριστούγεννα, Παρασκευή και χαμόγελα!

 

 

Info

Η είσοδος είναι 25€ το άτομο.  

Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα της Κηφισιάς στο 210 6233947.