Το Audiorama είναι ένα Record Label/ Club Night, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το βινύλιο και τη house μουσική. Το Σαββατο 26.3 γιορτάζει τα τρίτα γενέθλια του με τα ιδρυτικά μέλη του και residents του six d.o.g.s, Lee Burton και BODJ, καθώς και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες Ελληνίδες DJ, την Nerize, να καταλαμβάνουν το booth.

 

O Lee Burton ή αλλιώς Λευτέρης Καλαμπάκας, είναι από τους πιο δραστήριους μουσικούς παραγωγούς της γενιάς του. Μετά από συνεργασίες με αξιοσέβαστες δισκογραφικές όπως Infine, Amam και IRR και εμφανίσεις ανά τον κόσμο, ετοιμάζει το επόμενο, τρίτο κατά σειρά άλμπουμ του. Ο BODJ, γνωστός και ως Γιωργος Ζαχαρίου, έχει να επιδείξει πληθώρα κυκλοφοριών σε ευρωπαϊκές ετικέτες όπως Ruis, Novus και Movida αλλά και εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι δύο τους, από το 2013 οδηγούν την συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα του Audiorama, που ξεκίνησε σαν Club Night και συνεχίζεται και σαν δισκογραφικό label, με έμφαση στις κυκλοφορίες δίσκων βινύλιου και τον σύγχρονο house ήχο.

 

Μαζί τους η Κατερίνα Ζωγράφου, γνωστή ως Nerize, μια καινούργια παρουσία της εγχώριας dance σκηνής. Παράλληλα με τις σπουδές της πάνω στην κλασική μουσική, τη jazz και το πιάνο, αλλά και ως μέλος του Deltalafalamda project, η Nerize συνεχίζει να εξελίσσει την τεχνική της στο DJing πραγματοποιώντας εμφανίσεις στα γνωστότερα club της Αθήνας.