Ο Zadig είναι από τις παλιές «καραβάνες» της Γαλλικής σκηνής. Ξεκίνησε στα 90's με τα acid set του να γίνονται ανάρπαστα σε κάθε του εμφάνιση στα Νορμανδικά club. Το πέρασμα στον Techno ήχο τον ανανέωσε και τον σύστησε σε έναν καινούργιο μουσικό κόσμο με τους Jeff Mills, Joey Beltram και Surgeon να φωτίζουν τα βήματά του και εταιρείες όπως η Tresor και η Synewave να γίνονται οι νέοι τουπαιδότοποι.

 

Αφήνοντας πίσω του τη Νορμανδία, μεταφέρει τη δράση του στην καρδιά της Γαλλικής διασκέδασης, το Παρίσι, μπαίνοντας στο δυναμικό του διάσημου Matos Dj Store στη Βαστίλη. Με συνεργάτες-φίλους, όπως οι John Thomas και Dj Pierre, ο Zadig πέφτει με τα μούτρα στην παραγωγή. Η διαδικασία παίρνει χρόνο και φτάνουμε μετά από τα πρώτα δειλά βήματα στο "Dark Nebula" του 2010. Οι πόρτες τις Techno έχουν ανοίξει και οι συνεργασίες με εταιρείες όπως η Sino του Technasia και η Deeply Rooted του Dj Pierre τον οδηγούν στη δημιουργία του δικού του πλέον label με το όνομα Construct Re-form, ένα από τα πιο αξιόλογα Γαλλικά label του χώρου.

 

Μαζί του θα εμφανιστούν οι Sawf (perc trax / code is law / modal analysis / vanilla), Bmsk (Αstron bar) και Μanu (Μeltdown).