Το Σάββατο 20 Σεπτεµβρίου, οι Full Circle φέρνουν µια ξεχωριστή βραδιά στην αθηναϊκή νυχτερινή σκηνή.
Η βραδιά θα ανοίξει µε ένα σετ από τον resident DJ των Full Circle, Maarkk, και θα συνεχιστεί µε τους Reign of Time, που κάνουν την πολυαναµενόµενη πρώτη τους εµφάνιση µε τους Full Circle. Και οι δύο θα δηµιουργήσουν την ιδανική ατµόσφαιρα για τον headliner της βραδιάς, την παγκόσµια μορφή της ηλεκτρονικής µουσικής, Solomun που εµφανίζεται για πρώτη φορά µε τους Full Circle στο Anassa City Events στην Αθήνα.
Στον ίδιο χώρο, πριν από δύο χρόνια, οι Keinemusik έκαναν την πρώτη τους εµφάνιση στην Αθήνα, ενώ έχουν φιλοξενηθεί επίσης οι Gardens of Babylon µε τους Jan Blomqvist, Oliver Koletzki, Beard2Beard και Mira , αφήνοντας το στίγµα τους στην αθηναϊκή σκηνή.
Αναγνωρισµένος ως µία από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης dance µουσικής, ο Solomun έχει επαναπροσδιορίσει την τέχνη του DJ set, φέρνοντας ασύγκριτη ενέργεια, ακρίβεια και συναίσθηµα στα dancefloors όλου του κόσµου.
Από την Ίµπιζα µέχρι το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Τούλουµ, οι εµφανίσεις του έχουν γίνει σηµείο αναφοράς για το πώς η µουσική µπορεί να ενώσει το κοινό. Μέσα από τη βραβευµένη δισκογραφική του Diynamic, συνεχίζει να στηρίζει ανερχόµενα ταλέντα και να διαµορφώνει την πορεία της παγκόσµιας ηλεκτρονικής σκηνής.
Με τον Solomun στο τιµόνι και το πάθος των Full Circle να κυριαρχεί, ετοιµαστείτε για µια ατµόσφαιρα γεµάτη ρυθµό και σύνδεση.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0