Τα τελευταία 4 τραγούδια του David Bowie και ένα δυνατό βίντεο

Κυκλοφόρησε το νέο EP με κομμάτια από τις τελευταίες ηχογραφήσεις του σπουδαίου μουσικού

LIFOTEAM 9.1.2017 | 13:00

 

Τα τελευταία 4 τραγούδια του David Bowie και ένα δυνατό βίντεο

 

Ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε για το κομμάτι του David Bowie, ‘No Plan’ από το επίσημο σάουντρακ του Lazarus, ένα μιούζικαλ που κυκλοφόρησε μια μέρα μετά το θάνατο του.

 

Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει ο Tom Hingston. Σε αυτό σε μια βιτρίνα, οι οθόνες από τηλεοράσεις δείχνουν σε ένα κοινό από περαστικούς τους στίχους του τραγουδιού, ενώ παρεμβάλλονται εικόνες του αναφέρονται στην ταινία ‘The Man who Fell From Earth’ στην οποία πρωταγωνιστούσε ο διάσημος μουσικός. Κλείνει με ένα αστέρι να πέφτει και την εικόνα του.

 

Παράλληλα με το βίντεο την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και ένα EP με τέσσερα κομμάτια. Είναι από τις τελευταίες ηχογραφήσεις του. Το “No Plan EP” περιέχει το ομότιτλο, αλλά και τα “Lazarus”, “Killing A Little Time”, “When I Met You”. Τα κομμάτια που υπάρχουν στο EP, ηχογραφήθηκαν κατά την διάρκεια των session του Blackstar και είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν ξεχωριστά σε αυτό το digital release. Η θεατρική παράστασηLazarus ανέβηκε στη σκηνή το Δεκέμβριο του 2015.

 

Και οι δύο αυτές κινήσεις έγιναν με σκοπό για να γιορτάσουν τα 70α γενέθλια του. Ο Bowie γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1947 και πέθανε πέρσι στις 10 Ιανουαρίου.

 

Το EP μπορείς να το ακούσεις εδώ

 

Και τo βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Οδηγός Μουσικής