Sugahspank! & Blend Mishkin ft. Roots Evolution: Caribbean Soul, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στον Κήπο του Μεγάρου

Οι Roots Evolution αποτελούνται από επτά μέλη και συνοδεύουν τον Blend Mishkin στις περιοδείες του ανά την Ευρώπη καθώς και στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ του ως session μουσικοί.

The LiFO team, 2.6.2021 | 11:33

Η Sugahspank!, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution παρουσιάζουν στον υπέροχο Κήπο του Μεγάρου,την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, το Caribbean Soul, προσκαλώντας μας σε μια ξεχωριστή βραδιά με feel-good μελωδίες, soul ενέργεια και χρώμα Καραϊβικής, στην οποία θα απολαύσουμε δύο ώρες καλής μουσικής, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

 

Το πρόσφατο άλμπουμ τους «Paint Everything White» είναι ο καρπός της συνεργασίας της Sugahspank! και του Blend Mishkin, 12 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνάντηση. Μια ευχάριστη δημιουργική έκπληξη, ένα reggae soul διαμάντι που επιβεβαιώνει τη μουσική τους χημεία, και όλα αυτά από απόσταση, εν μέσω καραντίνας.

 

Κάθε κομμάτι του δίσκου είναι μια μικρή ιστορία. Τα διαφορετικά beats και οι soulful ερμηνείες συναντούν την reggae και το hip-hop, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία με εναλλαγές στο συναίσθημα, χωρίς να λείπουν οι πιο εσωτερικές, ευαίσθητες στιγμές. Το πρώτο single «YummyMan» παίζει στο repeat και μας παρασύρει σε έναν υπνωτικό ρυθμό, ενώ όλο το άλμπουμ έκλεψε τις εντυπώσεις, με τις θερμές κριτικές να διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Το «Paint Everything White» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Κήπο, ενώ θα ακουστούν επίσης παλιότερα αγαπημένα κομμάτια των δύο καλλιτεχνών καθώς και uplifting διασκευές, συνοδεία του εξαιρετικού μουσικού σχήματος Roots Evolution και του MC Jeff Gonzalez. Οι Roots Evolution αποτελούνται από επτά μέλη και συνοδεύουν τον Blend Mishkin στις περιοδείες του ανά την Ευρώπη καθώς και στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ του ως session μουσικοί.

 

Η Sugahspank!, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution φέρνουν αέρα Καραϊβικής στον Κήπο του Μεγάρου!

 

Συμπαραγωγή

MELLOW PRODUCTIONS – ΜΜΑ

 

Διάρκεια

100 λεπτά

 

Τιμή εισιτηρίου

 15 ευρώ (γενική είσοδος)

 

Eισιτήρια

210 72 82 333

megaron.gr

Οδηγός Μουσικής