Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα από τη συναυλία ABBA REVIVAL BAND στο The Ellinikon Experience Park

Η ανακοίνωση της Lamda Development

The LiFO team, 13.9.2023 | 14:56

Το The Ellinikon Experience Park υποδέχεται την πολυβραβευμένη ABBA REVIVAL BAND στην πρώτη εμφάνισή της στην Αθήνα και τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

 

Η ABBA REVIVAL BAND έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό, μέσα από ένα εντυπωσιακό show αφιερωμένο στα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος, που άφησε εποχή και αγαπήθηκε από εκατομμύρια fans, επηρεάζοντας την παγκόσμια μουσική σκηνή. "Μετά τις καταστροφικές συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην περιοχή της Θεσσαλίας, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες" ανακοινώθηκε σήμερα από την Lamda Development.

 

H συναυλία θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που το πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα θα εμφανιστεί στην Αθήνα.

 

Η ABBA REVIVAL BAND έρχεται στο The Ellinikon Experience Park

 

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στις μεγαλύτερες επιτυχίες των ABBA με αγαπημένες μελωδίες, υπέροχες ερμηνείες, πρωτότυπες χορογραφίες και ειδικά σχεδιασμένα κοστούμια, εμπνευσμένα από εμβληματικές εμφανίσεις τους περιμένει όσους βρεθούν στη Πλατεία Α του The Ellinikon Experience Park.

 

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώαπολαύσετε αγαπημένα τραγούδια, όπως Mamma Mia! Dancing Queen! Gimme Gimme Gimme! Take A Chance On Me και γίνετε κι εσείς κομμάτι του πιο μοναδικού μουσικού χορευτικού show.

 

 

 

Ώρα Έναρξης: 21.00. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 19:00.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 12€ 

Εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα της εκδήλωσης, στην είσοδο της Πλατείας Α. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

 

Οδηγός Μουσικής