Η Margaret Chardiet είναι μια διεπιστημονική καλλιτέχνης που γεννήθηκε και εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Μεγαλωμένη από underground μουσικούς και καλλιτέχνες, η Margaret περιβαλλόταν από μια συλλογικότητα παθιασμένων εκπροσώπων του πολιτισμού της πόλης. Έτσι κι εκείνη, αντί να ακολουθήσει την ακαδημαϊκή οδό, ξεκίνησε το πειραματικό project Pharmakon το 2006, σε ηλικία 16 ετών.

 

Το Pharmakon έχει εξελιχθεί στην πορεία των ετών σε μία real-life οντότητα, που μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης, αναπτύσσει και αντικατοπτρίζει τις προσωπικές εμπειρίες και τις αυτοδιδακτικές φιλοσοφίες της Margaret. Ολόκληρο το έργο της αποτελεί μια εξαναγκασμένη αυτοσυγκράτηση, μια εορταστική αναγνώριση της άγριας και σάρκιας φύσης, η οποία με θεατρικό τρόπο εγκαταλείπει μια κοινωνία που ποτέ δεν αποδέχθηκε κάτι που δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί. Η Chardiet χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική σύνθεση ως εργαλείο για να μεταφέρει αυτήν την αυτοσυγκράτηση φυσιολογικά και εντός του χώρου στα σώματα του κοινού της. Το τιμπράζ γίνεται διάθεση. Η άγρια φύση, μια κοινωνική μόλυνση ή βιορυθμός.

 

Η Margaret έχει επίσης παίξει σε πολλά punk groups που εκτείνονται σε μια μεγαλύτερη διεθνή D.I.Y. μουσική κοινότητα και έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική για τις ταινίες Transfiguration (2017) και Sound of Metal (2019).

 

Πληροφορίες: 

 

Το live θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/6, στις 20:00 στο Temple, Ιάκχου 17, Γκάζι. 

 

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ.