ADVERTORIAL

 

Είστε έτοιμοι για ένα ξεσηκωτικό διήμερο στους hip-hop ρυθμούς των Chinese Man, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της νυχτερινής Αθήνας;

 

Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου δίνουμε ραντεβού στο ARCH Club στο Γκάζι για να υποδεχθούμε στη σκηνή την επιτυχημένη trip-hop κολεκτίβα με τον MC FP των ASM στα φωνητικά και να χορέψουμε υπό τους hip hop, funk, dub, electro, afrobeat, swing και reggae ήχους που θα κατακλύσουν το μαγαζί.

 

Οι Chinese Man στο Arch για δύο εκρηκτικές live εμφανίσεις
Η ενέργειά τους διαπερνά το κοινό και η πολυεπίπεδη μουσική τους με την dance διάθεση ξεσηκώνει από την πρώτη στιγμή με τα σύγχρονα beats όλους τους θεατές.

 

Η ενέργειά τους διαπερνά το κοινό και η πολυεπίπεδη μουσική τους με την dance διάθεση ξεσηκώνει από την πρώτη στιγμή με τα σύγχρονα beats όλους τους θεατές. Πολύς χορός, πολλή μουσική, αλλά και πικάπ, μηχανήματα και visuals συνθέτουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα που παντρεύει στοιχεία του τότε με το τώρα σε ένα πάρτι που δύσκολα θα ξεχαστεί.

 

Μαζί τους στη σκηνή οι Kill Emil και Mononome, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης η βραδιά θα συνεχιστεί στον τρελό ρυθμό του DJ set του Kill Emil. Κι αν μένεις στη Θεσσαλονίκη μη σε πιάνουν ζήλιες, γιατί στις 6 Απριλίου θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις την ίδια εμπειρία, στον χώρο του Block 33.

 

Παραγωγή TMR Entertainment & Enter Events

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Οδηγός Μουσικής