ADVERTORIAL

 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, ο Παριζιάνος Wax Tailor, ένας από τους σπουδαιότερους και δημοφιλέστερους παραγωγούς και DJs στην παγκόσμια σκηνή του Trip-Hop ήχου, θα βρεθεί στο Arch για να μας παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «Fishing for accidents», που σηματοδοτεί την επιστροφή του electro hip-hop Γάλλου πρεσβευτή. 

 

Η εμφάνιση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του, είναι μια εξερεύνηση, μέσα από τα sampler του, ενός κόσμου βινυλίων και κινηματογραφικών αναφορών. Μετά το σκοτεινό «The shadow of their suns» (2021), ο Wax Tailor μας ταξιδεύει με το «Fishing for accidents» σε μια πιο φωτεινή και πολύχρωμη πλευρά, σηκώνοντας ως σημαία μια σφραγισμένη μουσική κουλτούρα και πολλαπλασιάζοντας τις αναφορές στην 7η τέχνη σε μια μουσική γραμμένη σε 33 στροφές ανά λεπτό και 24 εικόνες δευτερολέπτων.

 

O Wax Tailor στο Arch Club στις 17 Ιουνίου
O RSN.

 

Αφετηρία του καινούργιου δίσκου είναι μια φράση του σκηνοθέτη Όρσον Ουέλς, η οποία παραπέμπει στην έννοια του ατυχήματος κατά τη δημιουργική διαδικασία. Ο καλλιτέχνης θεωρεί ότι τα ατυχήματα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας και η δουλειά ενός σκηνοθέτη ταινιών ή μουσικής είναι να ξέρει πώς να τα αποτυπώσει, ώστε το ατύχημα να γίνει καλλιτεχνική πρόθεση. Έτσι, ο Wax Tailor αποφάσισε να μην ακολουθήσει μια καθιερωμένη αντίληψη αλλά αυτή την πιο ενστικτώδη κατευθυντήρια γραμμή και να ψαρέψει για ατυχήματα. Με το ένα μάτι στο παρελθόν και το άλλο στον ορίζοντα, ο Γάλλος δημιουργός ενσταλάζει την πυράκτωση ενός οργανικού ήχου και αποστάζει την τέχνη του ηχητικού αναχρονισμού σε ένα ευρύ χάσμα μεταξύ νοσταλγίας και νεωτερικότητας που τον έχει καταστήσει έναν από τους ηγέτες της διεθνούς electro hip-hop σκηνής για πάνω από 20 χρόνια.

 

Μια μαγευτική βραδιά, όπου συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο ηλεκτρονικά στοιχεία και hip-hop  λούπες με μελωδίες κλασικών οργάνων, προσφέροντας μια πανδαισία σόουλ, φανκ, downtempo και ’60s pop ήχων. Μαζί του οι RSN και Transparent Man. Μετά το live θα ακολουθήσει after party με τον ιδιοφυή Άγγλο παραγωγό & Dj Frenic και τον MC του Blacksmith.

 

O Wax Tailor στο Arch Club στις 17 Ιουνίου
O Transparent Man.

 

17/6, 20:00, Arch Club, Ελασιδών 6, Γκάζι

Διοργάνωση: TMR Entertainment & Enter Events

Οδηγός Μουσικής