Ο Πέτρος Κλαμπάνης και το Tora Collective ανοίγουν το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου, με δύο βραδιές που υπόσχονται μια οικουμενική μουσική αφήγηση.

 

Πώς συναντιούνται μουσικές από το Αιγαίο έως την Ήπειρο και από τα Ιόνια νησιά μέχρι την Κρήτη, μιλώντας στον νου και στην καρδιά ερμηνευτών από διαφορετικά μέρη του κόσμου, κουλτούρες και παραδόσεις;

 

Συνενώνοντας δεξιοτέχνες από την Ευρώπη και την Αμερική, το Tora Collective γεφυρώνει τη Δύση με την Ανατολή και το σήμερα με την παράδοση, συνθέτοντας μια οικουμενική μουσική αφήγηση.

 

Μια τολμηρή επανεκκίνηση στον διάλογο ανάμεσα στους πολιτισμούς, με όχημα τη δύναμη της μουσικής και του αυτοσχεδιασμού.

 

Μαζί με τον Πέτρο Κλαμπάνη, στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα βρίσκονται επί σκηνής ο σπουδαίος Πετρολούκας Χαλκιάς, η Αρετή Κετιμέ, ο Θωμάς Κωνσταντίνου, ο Kristjan Randalu και ο Ziv Ravitz.

 

Πέτρος Κλαμπάνης

Tora Collective

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

25-26 Ιουνίου, 21:30 

Εισιτήρια: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 20€ • ΦΟΙΤΗΤΙΚO / 65+ / ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 16€ • ΑΜΕΑ / ΑΝΕΡΓΩΝ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚO ΚΑΛΛ. ΣΧΟΛΩΝ 5€

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πέτρος Κλαμπάνης

Ερμηνεύουν: Αρετή Κετιμέ (Ελλάδα) φωνή, σαντούρι, Πετρολούκας Χαλκιάς (Ελλάδα) κλαρίνο, Θωμάς Κωνσταντίνου (Ελλάδα) φωνή, ούτι, Kristjan Randalu (Εσθονία) πιάνο, φωνή, Ziv Ravitz (Ισραήλ) ντραμς, κρουστά, Πέτρος Κλαμπάνης (Ελλάδα - Αμερική) μπάσο, φωνή

Πώληση εισιτηρίων στα aefestival.gr | tickets.aefestival.gr | www.ticketservices.gr, στο 210 7234 567 στα κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) και στα καταστήματα Plublic.

Οδηγός Μουσικής