ADVERTORIAL

 

Tην Κυριακή 18 Ιουνίου μας περιμένει ένα μουσικό υπερθέαμα, ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live γεμάτο dubstep, drum ’n’ bass, hip hop και reggae. Ο Dub FX έρχεται στο Arch Club για να προσφέρει μια καινούργια, δυνατή, ζωντανή εμπειρία όπως μόνο αυτός ξέρει, με το μαγευτικό σαξόφωνο του Mr. Woodnote να τον συνοδεύει. 

 

Ο κορυφαίος beatboxer και καλλιτέχνης της street art έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι αξίζει τον τίτλο του «μαέστρου των μηχανημάτων». Με στίχους που παραμένουν άμεσοι και με κοινωνική συνείδηση, χωρίς να νοιάζεται αν αυτή η επιλογή είναι κόντρα στο ρεύμα, με κομμάτια-δυναμίτες όπως τα «Flow», «No rest for the wicked» και  «Love Someone» αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα φαινόμενο στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

 

Ο Dub FX επιστρέφει στην Αθήνα στις 18/06

 

Ο σπουδαίος Benjamin Stanford aka Dub FX επιστρέφει, λοιπόν, στη χώρα μας, έτοιμος να βάλει φωτιά στα pedals και να μας μαγέψει με τις α καπέλα εκτελέσεις κομματιών του που ξεσηκώνουν –ανυπομονούμε για το «Sooth your pain»– και τη hip-hop διάθεση με την οποία γεμίζει τον χώρο κάθε φορά που αλλάζει τον τόνο της φωνής του με αυτόν τον πραγματικά εκπληκτικό τρόπο. Στη σκηνή μαζί του ο Mr. Woodnote στο σαξόφωνο, ενώ στο opening act θα ζεσταθούμε με τον Kill Emil, που θα είναι μαζί με τους Twinsanity, και με τον Insom, που θα είναι μαζί με τον Big Shine και τον Felipe MC. 

 

Κάθε live του Dub FX είναι μια μοναδική εμπειρία –δεν έχει αφήσει χώρα της Ευρώπης που να μην έχει επισκεφθεί–, ένα statement που σε μαγνητίζει. Όπως λέει ο ίδιος για την περιοδεία του, «θα υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι δεν είμαστε απλώς αλγόριθμοι που μπορούν να χακαριστούν, αν παραμείνουμε συνειδητοί και ενήμεροι». Πραγματικά, κάθε του εμφάνιση είναι μια ευκαιρία να είσαι απόλυτα συνειδητός και παρών σε μια χορευτική ατμόσφαιρα γεμάτη μουσικά συναισθήματα.

 

ARCH Club, Live Stage: Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Διοργάνωση: TMR Entertainment & Enter Events

Οδηγός Μουσικής