Ο αμερικάνος Rockstar μουσικός της Γιόγκα Krishna Das έρχεται στην Ελλάδα

Ο Krishna Das έγινε πρώτα γνωστός για στην Αμερική μέσα από τις παραστάσεις του στην ινδουιστική λατρευτική μουσική γνωστή ως kirtan.

The LiFO team, 7.7.2022 | 12:07

Το Σάββατο 30 Ιουλίου και μετά από 3 χρόνια αναμονής, το NYSY θα παρουσιάσει ξανά ένα μοναδικό Μουσικό & Φιλοσοφικό σεμινάριο Kirtan όπου οι συμμετέχοντες θα καθοδηγούνται από τον Krishna Das και τον πολύ γνωστό μουσικό του Τy Burchoe, τραγουδώντας μάντρας και εξυψώνοντας την ενέργεια αλλά θα είναι διαθέσιμος για να απαντήσει ερωτήματα από τους σχετικά με την πολυετή πορεία και εμπειρία του στο χώρο του kirtan.

 

O Krishna Das ο Αμερικάνος τραγουδοποιός, γνωστός ως Rockstar της Γιόγκα, και τιμημένος από τα Grammy Awards έρχεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Καλεσμένος από το ΝYSY, πρωτοπόρο στούντιο/ακαδημία γιόγκα και πιλάτες στην Ελλάδα, έρχεται για να ανεβάσει τη δόνηση στις καρδιές του Ελληνικού αλλά και του διεθνούς κοινού, αφού ήδη δηλώνουν συμμετοχή fans από πολλές χώρες της Ευρώπης, την Αμερική, και Αυστραλία.

 

Ο Krishna Das έγινε πρώτα γνωστός για στην Αμερική μέσα από τις παραστάσεις του στην ινδουιστική λατρευτική μουσική γνωστή ως kirtan. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή Ινδική μουσική με μοντέρνα ενορχήστρωση και μελωδίες που αγγίζουν κατευθείαν την καρδιά, ο Krishna Das, ονομάστηκε ως "Rockstar της Γιόγκα" στα Grammy Awards του 2012 όταν προτάθηκε για το βραβείο στην κατηγορία New Age για το άλμπουμ του «Live Ananda». ‘Επαιξε και στην τελετή των βραβείων Grammy το 2013.

 

Έχει κυκλοφορήσει δεκατέσσερα άλμπουμ από το 1996 με απίθανες μελωδίες που συνδυάζουν πανέμορφους ρυθμούς από Δύση & Ανατολή, μελωδίες που σε ανεβάζουν και σε ταξιδεύουν beyond. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Hans Christian και τον Sting ο οποίος εμφανίζεται στο άλμπουμ «Pilgrim Heart» του Krishna Das. Το βραβευμένο ντοκυμαντέρ, «One Track Heart: The Story of Krishna Das», έχει προβληθεί σε πάνω από 100 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλές άλλες χώρες. Ο Krishna Das περιοδεύει ανά τον κόσμο και ανοίγει τις καρδιές των ακροατών του με την βαθιά του φωνή, την μοναδική του μουσική, αλλά και τις προσωπικές εξιστορήσεις του από το πνευματικό του μονοπάτι κοντά στον μεγάλο Ινδό δάσκαλο Neem Karoli Baba, γνωστό ως Maharajji.


Τοποθεσία : ZEN CENTER ATHENS, Λιμπονά 2, 105 60, Αθήνα 

Ημερομηνία: 30 Ιουλίου 2022,
Ώρα: 18:30-21:30
Τηλ: 210-3232004, 6977-210836

Οδηγός Μουσικής