Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 21:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου θα εμφανιστεί ο Moa Bones.

 

O Moa Bones είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας με ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα, όντας αρχικά τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec.

 

Το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom, συμπράττοντας τότε μουσικά με την Ευαγγελία Ξυνοπούλου (Δεσποινίς Τρίχρωμη). Έπειτα από μια 5ετία αρκετών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων και την κυκλοφορία του EP ¨By Μy Side¨, έρχεται το ντεμπούτο του album με τίτλο ¨Aquarelles¨ στην Restless Wind το 2011. Το φθινόπωρο του 2014 ηχογράφησε το νέο του album με τίτλο ¨Spun¨, που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2015 από την Inner Ear Records, ενώ αυτή την περίοδο ηχογραφεί καινούριο υλικό και ξεκινά να διαφοροποιεί το concept στις συναυλίες του.

 

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, o Moa Bones με την συμμετοχή guests υπόσχεται ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο χρώματα και με επιρροές από την country μπαλάντα, το rural blues, την ακουστική americana και τις folk days των 60΄s.

 

 

 

ΠΟΤΕ18/02/2017 - 18/02/2017
ΠΟΥΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Οδηγός Μουσικής