La La Land In Concert

Η live εκδοχή του αγαπημένου μιούζικαλ έρχεται στην Αθήνα με 100μελή ορχήστρα, χορωδία και jazz ensemble

LIFOTEAM 8.9.2017 | 00:00

Η παγκόσμια περιοδεία του La La Land κάνει στάση στην Αθήνα στις 8,9 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη "live in concert" εκδοχή του βραβευμένου μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ. Μια 100μελής ζωντανή ορχήστρα μαζί με μια χορωδία και ένα jazz ensemble θα ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας.  Είναι η πρώτη φορά που μια ταινία θα προβληθεί με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας στην Ελλάδα.

 

Το Oscar που κατέκτησε η μουσική του Τζάστιν Χούρβιτς, ήταν ένα από τα έξι τα οποία συγκέντρωσε τελικά η ταινία με τις 14 υποψηφιότητες-ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στις Χρυσές Σφαίρες, όπου η ταινία σάρωσε με 7 βραβεία.

 

Το La La Land είναι η ιστορία της Μία (με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου βραβεύτηκε για την ερμηνεία της η Έμα Στόουν), μίας ηθοποιού που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλιγουντ και του Σεμπάστιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ενός μουσικού που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του με κάθε κόστος.

 

ΠΟΤΕ08/09/2017 - 09/09/2017
ΠΟΥGAZI MUSIC HALL
Οδηγός Μουσικής